Miley Cyrus během posledního focení simuluje sebeuspokojení a odhaluje doslova vše

 Miley Cyrus překračuje meze únosnosti 
Fotograf Terry Richardson už dokázal zlanařit spoustu celebrit, aby se před jeho objektivem svlékly. Ale zvrhlou Miley Cyrus (20) nejspíš ani nemusel přemlouvat. Kontroverzní výsledek jejich spolupráce hraničí s p.ornografií.

Tohle je nejspíš nonverbální odpověď dvacetileté hvězdy starší kolegyni Sinead O’Connor. Ta ji v otevřeném dopise varovala, aby ze sebe nenechala dělat kvůli hudebnímu průmyslu prostitutku. Fotografie, které spatřily světlo světa ve čtvrtek, překročily hranice vkusu mílovým krokem.

Zpěvačka a herečka v jedné osobě, která během dospívání představovala vzor pro milióny holčiček po celém světě, poslední dobou šokuje každým dnem.

Dosud nejkontroverznější focení její kariéry nezůstalo bez odezvy, veřejnost je pohoršena převážně ze snímku, na němž si sahá do klína a obrázkem s plechovkou na těch samých místech.










Dej mi LIKE :D

 
 


Akční letáky
VAŠE KOMENTÁŘE _______________________________________

Slavomanka Eva se před Duelem pomodlila a vyhrála ho: Do vily se nevrátí donchuán Pepa

 Eva se podruhé s převahou hlasů vrátila zpátky 
Další peprný smíšený Duel mezi slavomankou Evou a donchuánem Pepou má svého vítěze. S pětašedesáti procenty hlasů a ještě vyšším sebevědomím se do vily vrátila podruhé Eva a získala šátek imunity. Vladko radostí málem dostal infarkt. Nikol plakala. Ostatní koukali nevěřícně.

Eva, které většina obyvatel nemohla prominout její fingované těhotenství, měla ve výběru soupeře úplně jasno. „Pepa stejně jako Martin před časem se dotknul mého citlivého místa. A to se neodpouští,“ prohlásila před odchodem z vily Eva, která šla do studia se stejným odhodláním jako při svém prvním Duelu.

„Dneska si přeju víc než minule se vrátit. Věřím v sebe a v boha. Doufám, že mě lidi pošlou zpátky,“ řekla sebejistě tentokráte bez jediné slzy v oku Eva a svému sokovi upřímně popřála hodně štěstí.

Lamač dívčích srdcí, kterému dnes po včerejším mejdanu nebylo dvakrát do skoku, se na rozdíl od Evy loučil odevzdaně. „Ahoj lidi. Rád jsem vás poznal. Mějte se tu fajn,“ prohodil.  „Nech toho a bojuj. Vrať se mi,“ povzbudil jej Thomas, který nemá ve vile po několika konfliktech s Vladkem také na růžích ustláno.

Vzájemnou nenávist během pobytu oba netajili. „Jsi vylízanej jako kelímek,“ řekla Eva otevřeně Pepovi a vytkla mu tak jeho nízkou inteligenci. „Neopřel bych si o ni ani kolo.  To bych ho raději hodil do řeky. Je škaredá,“ svěřil se Pepa ve zpovědnici.  A mezi Pepou a Evou to vřelo i ve studiu. Pepa Evě vytknul, že se veze na popularitě tahouna Vladka. Ona jemu zase, že je herec a přetvařuje se.

VyVolení si zpět do vily těsně před vyhlášením výsledků přáli s převahou pěti ku třem pivaře a lamače ženských srdéček Pepu. „Jsem zklamán z toho, že mě porazila ona. Nečekal jsem, že lidi pošlou takovouto osobu zpátky. Jsem z toho docela špatnej,“ konstatoval poněkud smutně Pepa, jehož působení ve vile se stalo po osmnácti dnech dnešním večerem minulostí
LIKE :-D



Akční letáky

VyVolená Eva rozprodává své tělo! Jedno vajíčko měsíčně!

 NOSNICE Z VyVOLENÝCH 
Eva Feuereislová (23) ve Vile přiznala své dluhy a spustila tak lavinu, která ji naplno zasáhne až po jejím vypadnutí, které může přijít již dnes večer. A co na ní čeká? A co na ní prozradila další svědkyně, kterou se Blesku podařilo vypátrat?

Jak už většina národa ví, Eva má na krku dluhy v přibližné hodnotě 200 miliónů korun, které jsou navázané na pochybný pardubický autobazar. Sama tvrdí, že při odkupu firmy neměla o ničem ani ponětí. To je ale nejspíš lež. Potvrdil to již dřívější svědek, bývalý zaměstnanec, Robert M., který Evu dokonce označil za autora celého plánu.

Jak jsme již informovali, podle všeho Robert M. na její machinace s prodejem a výkupem starších aut přišel, ale ona to zahrála do autu. Robert M. o ní tvrdil, že její povaha je kam vítr, tam plášť. Nám se ale podařilo získat další svědectví, tentokrát od Gábiny K., bývalé spolumajitelky autobazaru. Ta Evu vykreslila jako vypočítavou a všehoschopnou ženu. Navíc je prý Eva velmi dobrá herečka...

Pravda o Evě a vajíčkách
Gábina K. tvrdí, že VyVolenou Evu poznala přes společnou známou a o jejích pozdějších praktikách ve firmě nic neví. Jejich společná známá Evě údajně poradila, jak levně vydělat peníze. Šlo o darování vajíček, které je v České republice velmi lukrativním obchodem! Sama Eva to i ve Vile přiznala.

Brigády online - výběr u nás

"Snášela" každý měsíc
Je zarážející, kolikrát do roka tuto proceduru podstupovala. „Poradila jí, ať chodí darovat vajíčka. Za jedno dostala 22 tisíc korun,“ prozradila v rozhovoru Gábina K. "Mně Eva říkala, že darovala vajíčka. Že na ně chodila každý měsíc. Byl to její zdroj obživy," dodala. Taková četnost darování se ale výrazně nedoporučuje, protože zvláště hormonální stimulace před darováním je pro tělo velkou zátěží.

Bez práce nejsou koláče
I další výpověď Gábiny K. o Evě leccos vypovídá. „Darovat ty vajíčka chodila proto, že nemá žádnou práci. Můj názor je ten, že do práce nehodlá chodit."  Z toho důvodu se prý chtěla stát majitelkou firem, které by pro ni vydělávaly peníze a ona nemusela hnout ani prstem.

Co všechno ze sebe prodá?
Podle bývalé společnice Evy nejde úplně určit, kam až bude Feuereislová schopná zajít."To nevím, to těžko říct. Už i v ukázkách na TV Prima říká, že by chtěla chodit na plazmu, tak si myslím, že co půjde… Raději by rozprodala celé své tělo, jenom aby nemusela chodit do práce.“

A proč to dělala? Gábina K. má jasno. "Protože chtěla peníze. Já si myslím, že tam chodila často, každý měsíc či ob měsíc, protože to je docela už na hraně zdravotní. Myslím, že prostřídala hodně klinik a zdravotních zařízení, kde to lze věnovat. Já sama bych to nikdy v životě neudělala. Nemyslím si, že to je morálně špatné, ale svědčí to spíš o povaze Evy."

Exspolečnice Evy ji navíc obviňuje i prospěchářství. "Nedarovala to kvůli tomu, aby někomu pomohla, ale aby měla zdroj financí," dodala. 

Eva do každé rodiny?
Otázkou je, kolik vajíček už Feuereislová darovala. Snaží se snad svůj genofond co nejvíce rozšířit, aby po světě běhalo co nejvíce Eviček? Doufáme, že ne!

Co vše je pravda a co lež? To se dozvíme až po vypadnutí VyVolené Evy Feuereislové z Vily. A to může být již dnes večer! S určitostí ale můžeme říct, že na každém šprochu je pravdy trochu... Co si myslíte vy?
zdroj: blesk.cz

VIDEO:

LIKE :-D



Akční letáky

Mám právo říct svůj názor! Další individuum v metru!

 .......... no zasloužil si to :D 

Zase jeden chytrej co měl svůj názor v metru, což je v pořádku.....to může mít každý, ale nesmí při tom shodit policajtovi čepici ....... 
však se podívejte na to jak to bylo :D

VIDEO:

LIKE :-D



Akční letáky

VyVolený Ládík se neudržel: Olizoval holky a ukázal, co nikdo nechtěl vidět!

Dosud uťáplý a nenápadný Ládík, který ve vile řádění obstaních VyVolených v tichosti a zdáli jen pozoroval, procitnul ze svého bdění a rozvířil své sexuální choutky. Na večírku ochutnal ženské jazyky, roztančil se a nakonec ukázal to, co nikdo nechtěl vidět..

Ve vile VyVolených jsme viděli už ledacos, ovšem striptýz homosexuálního Ládíka předčil všechno ostatní. Na rozlučkové párty před dnešním duelem to rozjel ve velkém. Nejspíš své sexuální touhy dusil pod pokličkou, ovšem včera krapet přebral a své fantazii popustil uzdu.

Zatímco ostatní se na zahradě vlnili do rytmu hudby, alkoholem posilněný Ládík se odvážil a rozhodl se ochutnat jazyk lesbičky Pavlíny. Vrhl se na ni a s vervou ji začal líbat. To mu ale nestačilo, a tak se sháněl po další oběti.

Líbačka s lesbičkou
Do ruky mu přišla bláznivá Lucinka, která mu polibek oplatila. Tím ale podivná dvojice neskončila. Ládík řádil jak utržený ze řetězu. Sundal džíny a celému světu ukázal to, co si nikdo nepřál vidět. Své ohanbí si marně snažil zakrýt svetrem.
Brigády online - výběr u nás
Kompletně nahý vletěl jako vítr zpět za ostatními a vyskočil na bar. Toho se chytla nestydatá Lucie, odhodila ihned také všechny svršky a tanec naháčů mohl začít. Ládík se na baru klátil ze strany na stranu a s ním se klátilo i všechno ostatní. Zbylí obyvatelé vily jen „umírali“ smíchy.

Striptýz jen pro otrlé
Obnažený a obtloustlý Ládík pak vletěl do ložnice, aby se znovu oblékl. Jenže se při nasazování ponožek ohl k zemi a divákům se tak naskytl pohled, ze kterého se slabším osobám mohlo udělat šoufl. Život ve vile tak můžou sledovat už jen ti nejodvážnější...






LIKE :-D



Akční letáky

Matka Vladka: Nutila jsem ho, aby lhal o tom, že je gay!

Nejvýraznější element VyVolených, Vladko Dobrovodský (35), je známý svou velkou citlivostí, když se mu něco nelíbí, vyletí  jak časovaná puma a spustí hysterický řev. Může za jeho obrovskou přecitlivělost také neharmonické dětství? Když dospíval, musel se prát nejen se svou homosexuální orientací, ale i se svou matkou Evou (63), která ho nutila o tom lhát!

Když v sobě dospívající Vladko našel odvahu a svěřil se se svou odlišnou sexuální orientací matce, nedočkal se pochopení a podpory, které mu měla matka jako ten  nejbližší člověk v životě poskytnout. Místo toho ho ona nutila lhát a tajit, že je gay.

Prý ho chtěla ochránit, ale z jejích slov lze vycítit i to, že chtěla chránit také sebe před pomluvami okolí. „Byl to pro mě velký šok, bála jsem se předsudků. Vladko chtěl neustále říkat pravdu. Přiznávám, že jsem ho to nutila tajit kvůli našemu okolí. Lidi nejsou tolerantní, navíc jsme celá rodina silně věřící. Jsem ale ráda, že mi nelhal,“ řekla Blesk.cz Vladkova matka.

Vladko musel také bojovat s matčinými milenci, kteří dělali Vladkovi přechodné strýčky a tatínky. Protože se rodině peněz nedostávalo, musel po nich dědit oblečení, aby se ušetřilo.

Málo tolerantní bylo jeho okolí i k jeho partnerům. „Můj přítel byl pro ně prase a já jsem byl jen ozdobný diamant na jeho krku. Ale nejhorší bylo, když mě někdo považuje za hloupého. Vím velice dobře, co dělám. A nejstrašnější bylo, když mě moje rodina považovala za blázna,“ svěřil se Vladko během nynějšího pobytu ve vile VyVolených. 

Že je pro Vladka veškeré vzpomínání velmi bolestné, dokazují jeho emotivní výstupy vždy, když o něčem z minulosti začne. Hysterický pláč a křik jsou u něho na denním pořádku.

Nejinak tomu bylo, když se Vladkova matka objevila v úterý v přímém přenosu VyVolených. Přestože Vladko říká, že jeho současný život je jeho matka, kterou miluje, její návštěva ve studiu ho opět rozrušila. Když na něj jeho matka promluvila první slovo, Vladko okamžitě propukl v pláč.

Brigády online - výběr u nás

Zapřel své příbuzné
Ještě předtím se ve veřejném výstupu zřekl všech ostatních příbuzných. Svého bratra označil za bývalého bratra, svou sestru za bývalou sestru. "Zapírám vás, s klidným svědomím, i když rozrušen. Nechci vás nikdy vidět. Žijte si svoje životy," vzkázal Vladko ze zpovědnice VyVolených. 
zdroj: blesk.cz

 VIDEO:  Vyvolený Vladko dostal ve vile hysterický záchvat! archiv FTV Prima

Kdo fandí Vladkovi - LIKE :-D



Akční letáky

To se povedlo! Podívejte se, jak se dokáže politik vymluvit, i když je přichycen při nevěře!

 Vykecat se dá ze všeho! 
Politici se dokáží vymluvit z čehokoli. Je to ostatně jejich práce a bez takového nadání by se nejspíš profesionálními politiky ani stát nemohli. Přijde vám, že i když jsou nachytáni přímo při činu (zdravíme Davida Ratha), pořád se dokážou mistrně vykrucovat, až jim to někteří uvěří (stále zdravíme Davida Ratha)?

Je to prostě tak a tady je krásná ukázka toho, jak by se politik dokázal vymluvit, i kdyby byl nachytán s milenkou přímo v posteli.

Video vytvořila skupina stojící za kampaní Rekonstrukce státu, která chce schválit několik konkrétních protikorupčních zákonů, aby se politici už takhle vymlouvat nemuseli.

VIDEO

LIKE :-D



Akční letáky

Možný útěk Petra K.: Do letadla se musí dostat na vlastní zodpovědnost!

Petr K. si ve čtvrtek odpoledne vyslechl tvrdý ortel. Úřady mu řekly, že nesmí vycestovat ze země do doby, než budou mít lékařské zprávy. Petr dokonce podepsal list, kde se zavazuje, že v zemi zůstane – datum neznámé!

Petr se po ztrátě rodiny a dvouměsíčním pobytu v Hurghadě upnul na včerejší termín, kdy se měl dozvědět, zda odletí, nebo ne. „Neodletím! Já už nemám slov. Nechápu, kde naše úřady vzaly to datum, když to není pravda,“ reagoval na zjištění Blesku, že 3. října, na který se upnul, byl jen ústní slib.

Petr totiž při převzetí pasu před měsícem podepsal papír, kde se zavazuje, že zůstane v Egyptě. Ale nebylo to na měsíc, jak se o tom všude mluvilo, ale na dobu neurčitou! A ta platí pořád!
Konec sil

Situace ho dohnala až na kraj zoufalství. Uvažoval, že se nějak dostane na letiště. „My Petra K. rádi převezeme do Česka, bohužel dostat se do letadla musí na vlastní zodpovědnost,“ řekl ještě před zprávou Egypťanů mluvčí cestovky Blue Style Martin Slaný. „Cítím se v koncích už od smrti mých holek. Netuším, kdy to peklo tady skončí,“ dodává.
LIKE :-D



Akční letáky

Nekonečný vtip na kámoše :D

však se na to podívejte :D


Dejte LIKE a POŠLETE kámošům :-D



Akční letáky

Vila VyVolených se zachvěla: Ublížená Eva vyzvala Pepu, který se na duel těší!

 KDO VYHRAJE 
Ve Vile VyVolených na chviličku zhoustla atmosféra, když se blondýna Eva začala litovat, rázem ji ale rozředil VySmátý Pepa, který si z výzvy do duelu nic nedělá! „Já se na to těším, budu bojovat a chci zpátky,“ prohlásil a opřel se s úsměvem do sedačky!

„Několik dní jsem tu měla hodně těžkých, začala jsem pochybovat sama o sobě,“ řekla pomalu se slzami v očích blondýna Eva, která si nejspíš myslela, že tím v ostatním vzbudí lítost a soucit. Místo toho na ni ale ostatní jen koukali a čekali, co z ní vyleze za jméno.

„Budu bojovat do té doby, co to půjde,“ prohlásila Eva, která si zřejmě neuvědomila, že na hlasování v duelu je určený časový limit. Takže logicky bude bojovat do doby, než diváci přestanou hlasovat. Snad se jí ale zadaří, duel vyhraje a bude jí umožněno „bojovat“ dál.

Do Evy se Pepa opíral pravidelně
Soutěžící ve VyVolených Eva (23) je profesionální dojička emocí! Srdcervoucí osudy hrdinů latinskoamerické telenovely nejsou ničím proti nervydrásajícím dramatům Evina života. Ani jedno oko nesmí zůstat suché! Ať už je Eva agentkou výrobců papírových kapesníčků nebo jsou všechny její story skutečné, tohle tlachání pěkně prudí soutěžícího Pepu (32)!

Eva nesedla ani hvězdnému reportérovi
Hvězdný reportér Blesku Thomas Kruchina (26), kterému Eva také příliš nesedí zjistil, jaká je situace: Pepovi se moc nezdá, že dívčina s 200 milionovými dluhy vesele utrácí za umělé vlasy, nehtíky a další z jeho pohledu zcela zbytečné serepetičky. „Eva mi leze na nervy! Je to hloupé stvoření a lže,“ nechal se slyšet navztekaný Pepa.

Eva, matadorka sebelítostného maratonu
Kdyby byla sebelítost sport, splatí Eva z fleku své dluhy ze bezpočtu zlatých medailí, které by jistě vyhrála. Seznam lidských neštěstí, které ji nepostihly je totiž bezpochyby kratší než výčet ran, které jí osud uštědřil. „Pepa mi ublížil, zasáhl mě do citlivého místa, snažil se ve mně rozdmýchat něco, co se stalo rok zptáky,“ třásl se hlas při zpovědi hvězdnému reportérovi Evě.

Važ své slova a činy!
„Je to lhářka! Říká, že má 200 milionový dluh a místo toho, aby s tím něco dělala, se přihlásí do takovéhle soutěže! Kravina, prostě kravina to je!“ Poslední příchozí Pepa si v posledních dnech ve vile začíná získat pořádný respekt, a Eva by se měla mít na pozoru, aby se znovu nepodívala do duelu! Náš reportér Thomas jistě o napjaté situaci zjistí během dneška víc!

..... A KOHO BY JSTE CHTĚLI ZPĚT DO VILY VY ??? 

LIKE :-D



Akční letáky