NEJVĚTŠÍ PRSA světa: co je příroda a kde se vyřádil chirurg. Poznáte?

Někdo má rád holky, jiný zase vdolky. Někdo má rád malé, někdo velké… Říká se, že co je malé, to je hezké. A co je větší, je lepší! Ne vždy to ale platí doslova. V případě těchto dam určitě ne.

Tak tyhle dámy se mohou pochlubit vskutku jedinečným dekoltem. K některým byla štědrá příroda, jiné k obrovským ňadrům pomohla ruka chrirurgova. Jedno je ale jisté: rozhodně tyto ženy nectily zásadu, že méně je někdy více.

Některé si na velikosti svých prsou založily kariéru, jako třeba francouzská pornoherečka Lolo Ferrari či majitelka největších přírodních ňader na světě, američanka Annie Hawkins Turner z Atlanty. Ta v roce 1999 získala titul a byla zapsána do Guinnessovy knihy rekordů. 

Každé její ňadro váží 14 kilogramů a velikost její podprsenky je 72ZZZ. 
Obvod hrudníku pod prsy činí 109,22 cm, přes bradavky 177, 8 cm.

A jak jsou na tom další? Podívejte se do naší galerie a zkuste si tipnout, co je "příroda" a za čím stojí chirurgický zákrok.










LIKE :-D


Cože? Muž postřelil souseda, protože telepaticky znásilňoval jeho manželku!

Potřebujete se někoho bezdůvodně zbavit? Vymyslete si jako motiv činu telepatické znásilňování, protože to určitě nikdo nemůže prokázat. Respektive vyvrátit, že lžete a nikdo vás telepaticky neznásilňoval.

Meloney Selleneit koupila svému muži Michaelovi zbraň, který pak s ní dvakrát střelil svého souseda Tonyho Pierce (41). Ten útok naštěstí přežil, ale když slyšel, proč měl zemřít, asi nevěřil vlastním uším.

Jeho sousedé ho obvinili z toho, že telepaticky znásilňoval Meloney, a celé to tedy měla být pomsta. Jenže u Meloney se přišlo na to, že je duševně nemocná a čeká ji proto pobyt na psychiatrii, manžel putoval řádně do vězení.
zdroj: extra.cz
LIKE :-D


EXKLUZIVNĚ: Unikátní video z obřadu Ivety Bartošové! Podívejte se na „ANO“ a první manželský polibek Džambulky a Pepeho!

Iveta Bartošová a Josef Rychtář si rok a půl před rozvodem říkají své ANO.

VIDEO ze svatby "Džambulky"

zdroj: extra.cz
LIKE :-D


VyVolená prsatice Zdenička už nechce Thomase: Jsi nechutný a morbidní! Silikony strká dalším!

 Tomu se říká zvrat ve vztahu 
VyVolená Zdena (26) ještě není z vily ani týden a své naducané balony už stihla půjčit zhruba polovině Prahy a bez pár jedinců snad i celé Moravě. Její miláček Thomas (38) zatím ve vile pláče, povídá si s její podprsenkou a vyvádí další, zdravé mysli příliš nesrozumitelné, věci. Zdenčin dnešní vzkaz Facebooku zní jasně: Přestaň být nechuťák, nebo je konec!

„Už asi hodinu koukám na Thomase a on stále chrápe…Prosím, ať s tím někdo něco udělá nebo ho
nakonec nebudu chtít,“ vzkázala mu dnes po ráno přes Facebook. Její čerstvě vypalcovaný milenec nicméně (překvapivě) její telepaticky vysílané tužby nevyslyšel a zařezával dál jako čerstvě nastartovaná motorová pila!

Thomasi, o tuhle úchvatnou krásku je boj!
"Když vidím svou fotku na nočním stolečku Thomase, cítím mrazení zádech a pocit, jako bych byla mrtvá...je to opravdu morbidní," děsí Thomasovy podivné praktiky po odloučení. Co asi musela tahle úchvatná kráska říkat na svůj vlastní ponurý pohřeb, který ve vile zinscenovali?

Žárlivče, těš se!
„Jestli k sobě máme po vile najít cestu, tak ji najdeme,“ loučila se s Thomasem při odchodu minulý týden Zdeňka. Teď ale na svobodě řádí jak divá a vyvádí jednu neplechu za druhou.

Žárlivce Thomase, kterého rozpálila doběla i nevinná líbačka se soutěžící Mirkou (28), po pravděpodobném vypadnutí z duelu tenhle pátek čeká vskutku neuvěřitelný šok!

Dnes v noci zveřejnil Zdenčin kamarád na Facebooku tuhle fotku.
Změnila Zdena zase účes, nebo se jedná o starší kousek?

S tím jen souhlasíme
LIKE :-D


Jeden z povedených remixu: Julča z metra - DJ CHerokee

Toto stojí za poslech :D


LIKE :-D


Nejdrsnější hádka v Česku: Otylá Romka ječela na celou ulici jak smyslů zbavená. Z jejího řevu vám praskne hlava

 Takové běžné odpoledne ve Znojmě 

Znojmo už nikdy nebude jako dřív.

Na jinak poklidné pěší zóně proběhla snad nejbrutálnější hádka, kterou si jen můžete představit.

Dvě skupinky Romů se hádají takovým způsobem, že by se od nich mohly poučit i sicilské hysterky. Nikdo z kolemjdoucích se však do sporu nechtěl vložit, zasáhnout musela až policie, která přijela asi po čtyřech minutách ječení, které nebralo konce.

Ze záznamu bohužel není patrné, co bylo předmětem sporu dvou skupinek, protože hlasivky žen byly silnější než vojenská siréna.

podívejte se na video

LIKE :-D


Ex-VyVolená bufeťačka Zdeňka stále slídí kolem Vily, nemá kam jít!

 Bezdomovkyně Zdeňka je z nové práce šťastná, ale je na ní moc těžká 
Ve Vile se Zdeňky Souškové (25) úspěšně zbavili, když jí v Duelu zválcovala i "počůraná" Nikol. Takové štěstí ovšem nemají pracovníci televizního štábu a její ukňouraný hlásek jim i nadále zní v uších. Nebožačky bez domova se jim totiž zželelo a nechali jí pracovat jako pomocnou sílu v bufetu.

Loupání brambor je pro ní náročné
"Našla jsem si práci v cateringovém voze před Vilou VyVolených, jsem šťastná a krájím brambory na zítřejší oběd, protože jsem taky taková brambora" říká bezdomovkyně se silikony, která je za toto "luxusní" pracovní zařazení pochopitelně vděčná. . Nutno podotknout, že zřejmě nikdy předtím brambory nekrájela, soudě dle naprosto nemožného zacházení s nožem. "Je to velmi náročná práce," posteskla si.

Je smutná, že se vždy se*e, kam nemá
Není bez zajímavosti, že si čerstvě ostříhaná zoufalka pověsila na krk řetěz, který by soudný člověk navlékl spíše psovi. Vypadá to na talisman od buldočka Thomase. Však již se brzy setkají, další Duel je téměř za dveřmi. "Haló, kdo si objednal tu housku?," rozčiluje se Zdenička, když o vydávaný pokrm nikdo nemá zájem. A pak smutně dodává: "Zdenča si svoje místo vždycky najde. Ale když já se s*ru vždycky kam nemám."
zdroj: ahaonline.cz
LIKE :-D


Foto dne 25/9/2013


LIKE PRO ZAJÍCE :-D