5 věcí, kterými je VyVolený miláček národa Vladko skutečně nechutný!


Vladko Dobrovodský (35), brzy už dvojnásobný vítěz VyVolených a miláček národa, který jej za čtyři měsíce nechá podruhé ve finále s Ládíkem (21) vyhrát celou show, má také slabiny. Které věci nás v redakci na Vladkovi nejvíce štvou?

1. Vladko se holí v podpaždí
Drtivá většina metrosexuálů a valná část gayů si podpaždí neholí, neb je známo, že ochlupení v něm zachytává pot, a to v mnohem větší míře než u žen, proto je holení si této partie skutečně nechutné. Navíc dělat to v televizi, děs a hrůza!

2. Vladko neustále poučuje
Dobrovodský nás baví, když má záchvat, protože je slaboduchý hysterický psychouš, který se neovládá, a to je super (a je to taky důvod, proč ho Prima kdysi do VyVolených vzala). Ale hrozné je, když začne mentorovat a poučovat, jak naložit se svým životem. Kdejaký dvacetiletý obyvatel vily je na tom se sociální inteligencí lépe než on, který je 2× starší, ale Vladko má neustále potřebu vychovávat. Ve skutečnosti je to on, kdo má v polovině života holý zadek (přestože před lety vyhrál ve VV miliony), osobní život v rozvalinách a vyhlídky tak akorát zase na sbírání melounů ve Španělsku, jen co rozfofruje další výhru.

3. Vladko je hloupý a neví to
Pojďme si to přiznat na rovinu. Vladko je hodný a čestný, ale v hlavě má nas**no! Patří mezi duševně nejméně bohaté lidi v historii televizního vysílání u nás a vaše protesty pod článkem to nezmění. Vladko je hlupák, který pravděpodobně nezvládá matematiku páté třídy základní školy a věří na astrologii, posmrtný život a další nesmysly, ale právě to z něj dělá miláčka národa. Citlivý outsider, se kterým se život nemaže, a přitom není podlý – s tím se identifikuje devět z deseti diváků VyVolených. My jsme ale v redakci všichni inteligentní, proto si na nás nepřijde a sejří nás svou omezeností, o které navíc nemá absolutně tušení.

4. Vladko podvádí s vlasy!
Ve vile můžete fandit, komu chcete, stejně nakonec přijde Vladko a použije svůj legendární trik, kterým manipuluje s davy a hlavně s nervově nevyrovnanými gayi a lesbičkami, kteří tvoří až šedesát procent diváků show – prostě vyhecuje hádku, vzápětí se začne nabízet jako oběť, odejde do koupelny a teatrálně si ostřihá vlasy, středobod svého vesmíru. Vzápětí vyhraje miliony, pět let nechává hřívu dorůst a celá scéna se opakuje. Než některým nazdárkům u televize dojde, že je to celé levá, prožije takto Vladko celý život.

5. Vladko má čest
Vladko je bohužel tak dobrý člověk, že ho nelze zlikvidovat. Televizní diváci milují outsidery a nešťastná káčátka, kterým vždycky pomohou, a ve spojení s gay a lesbickou komunitou je Vladko prakticky nezničitelný. Nezbývá než se na VyVolené nedívat nebo se radovat z Vladkových hysteráků. Ale na konci stejně vyhraje peníze a vy za své poznámky v hospodě dostanete jen vynadáno, že jste určitě homofob. A zabít ho nemůžete, protože se to nesmí. Takže nezbývá než se s jeho existencí smířit. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
SDÍLET a LIKE :D