Ochránce Džambulky Macura se pouští do Kramného: Je to tyran!


Zdeněk Macura, který bojuje proti násilí páchanému na ženách, se na Facebooku opřel do Petra Kramného, který je podezřelý z vraždy manželky Moniky a dcery Klárky v Egyptě. Co o něm napsal?

"Můj šestý smysl mi říká, že se jedná nejspíš o agresora domácího násilí, který se takto pomstil. Upozorňuji, že agresoři nemají žádné svědomí, zato umí teatrálně předstírat pláč a kdoví co všechno," naváží se Macura na sociální síti do Kramného.

"Další typický znak je, že se rádi chlubí fotkami, kde vypadají šťastně. Přitom příručky o domácím násilí mluví jasně: Násilí může po několik let probíhat bez toho, aby o tom věděli děti nebo rodiče nebo kdokoliv jiný. A přitom navenek mohou vypadat jako naprosto šťastný pár, do kterého by nikdo absolutně neřekl, že by tam mohlo být nějaké násilí. A to ani ti nejbližší," utvrzuje se dále v názoru na Petra Zdeněk, který proslul údajným únosem zpěvačky Ivety Bartošové do Itálie letos v létě a následným osočováním jejího partnera Josefa Rychtáře, že ji bije a týrá.
LIKE a SDÍLET :D