Opravdu děsivé a brutální video! Kalousek zpívá v tramvaji o bídě, která nás čeká

















KOMENTÁŘ: V hlavní roli slivovice, tramvaj a Miroslav Kalousek. To nemohlo dobře dopadnout! Politici před volbami rádi předvádí svou sounáležitost s „prostým“ lidem a lídři TOP 09 ostrý start předvolební kampaně vyšperkovali k dokonalosti. V tramvaji a za zpěvu lidových písní.

Ano, vidět rozveseleného knížete Schwarzenberga a další elitní představitele TOP 09 včetně stínového předsedy Kalouska v tramvaji se poštěstí málokdy a nepřející člověk by mohl namítnout, že se jedná o čistý předvolební populismus.

Ale právě „oblíbený“ exministr financí Kalousek projevil během jízdy ve speciální lince pražské tramvaje, kterou TOPka zahájila svou předvolební kampaň, nebývalý smysl pro černý humor.

I když před kamerami na rozdíl od knížete Karla odmítl slivovičku, zapěl spolu s doprovázejícími hudci zvesela píseň, jejíž slova „těžko se nám bude žíti, když nebude za co píti,“ jakoby vystihovala pocity mnoha lidí, kteří za poslední roky přišli o práci. U představitelů TOP O9 by ovšem pěvecké „výkony“ neměli překvapovat.

Nyní trestně stíhaná exministryně obrany Parkanová zapěla svého času píseň na podporu umístění amerického radaru v ČR, poslanec TOP 09 Korte zapěl přímo ve Sněmovně a na podporu neúspěšné prezidentské kandidatury Karla Schwarzenberga zapěli představitelé intelektuálního spolku přátel „kvalitní“ literatury. Když nic jiného, zpěv jde lídrům TOPky od srdce. Třeba to voliči ocení…


LIKE :-D