Pohoršená máma Štiková: Zakažte Slávika v Talentu. Jeho erotická minulost je hnus!


 OBTLOUSTLÁ, OŠKLIVÁ  A STARÁ RADÍ 
















Poklidný večer u televizní obrazovky u Štikových narušila show Česko Slovensko má talent. Moniku Štikovou (41) program dokonce nadzvedl z luxusního křesla.

U Štikových bylo v neděli večer pořádné dusno. Máma Štiková se těšila na čtvrtou řadu Talentu, ale pohled na Jaro Slávika ji naprosto vyvedl z míry. O člověka s pochybnou minulostí totiž na obrazovce rozhodně nestojí.

„No super, Slávik s porno minulostí v porotě... To fakt nikomu nevadí ten humus?“ pozastavovala se Štiková na Facebooku. Není to ovšem tak dávno, co se s manželem vypravila na narozeninovou párty Sámera Issy, kde se zaujetím sledovali žhavou erotickou show.

Jaro Slávik podle Moniky kazí dojem ze soutěže a měl by být nahrazen. Jeho místo by nejspíš dokázala obsadit sama, není to tak dlouho, co dostala možnost podílet se na VyVolených. Monice ovšem nic nebrání v tom, aby se talentové soutěže zúčastnila jako soutěžící. Její projekt Quentin sice nevyšel úplně podle plánu, ale mámě Štikové nelze upřít to, že při jeho realizaci prokázala nesporný talent.




.....HLAVNÍ JE, ŽE NENÍ NIKDE ONA

TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D