ŠKOLA SEXU: Největší chyby, které děláte při poloze 69!


Všeobecně známá poloha v sobě skrývá spoustu různých úskalí, se kterými se musíme potýkat. Je to velmi intimní poloha a abyste si ji mohli pořádně užít, musíte se oba cítit v pohodě. Víte, jakých chyb se dopouštíte?

Monotónnost
 Všechno, co se po dlouhý časový úsek stále dokola opakuje, nás začne nudit a mnohdy dokonce otravovat.
Je to jako zaseknuté cédéčko, buď ho chceme vypnout nebo přeskočit na další písničku. Stejně tak tomu je, když žena orálně uspokojuje muže. Pokud nebudete hravá a různě měnit tempo, tlak rtů a pohyb jazyka, budete jako robůtek zaseknutá v jednom a tom samém pohybu, začne se váš partner nudit, a to znamená jediné. Jeho mužská chlouba začne ochabovat.

Výraz znechucení ve tváři
 Pokud vám není orální sex příjemný - a to ať už jste aktér nebo příjemce, je pro vás tato poloha zcela nevhodná. Je přitom pravděpodobné, že těch, kdo mají odpor k tomu, aby je někdo orálně uskokojoval, bude nejspíš jen mizivé množství,

Nechuť k orálnímu sexu obvykle ještě před tím, než zaujmete vhodnou polohu, pozná váš partner podle zděšení nebo znechucení ve vaší tváři -  a to mu asi nebude příjemné.  Pokud si toho nevšimne a vy jste k němu v této pozici otočená zadečkem, pak to určitě pozná ve vašem provedení nebo ztuhlém držení těla. Děláte-li něco s odporem, nemusí vám být ani vidět do obličeje, a partner pozná, že nejste uvolněná.

Raději postupně
 Občas je těžké soustředit se na dvě věci najednou, na váš prožitek i na to, aby váš výkon uspokojoval partnera. Pokud je to nepřekonatelný problém, tak zapomeňte na 69 a nejdříve uspokojte vy jeho a on pak vás nebo obráceně.

Ztuhlost a stud
 Kvůli tomu, že poloha 69 je tak intimní, tím, že se skláníte nad jeho penisem a on má nad hlavou váš rozkrok, může být žena občas v rozpacích. Nesmíte dovolit, aby vás vaše rozpaky a stud přemohly. Muži milují pohled, který se jim v této poloze naskýtá, vzrušuje je to. Nebuďte ztuhlá a pokuste se občas prohnout v zádech nebo zavlnit boky, když vám pohyb partnerova jazyka bude dělat dobře.

Pozor na zoubky
 I když někdy může být občasné štípnutí nebo škádlivé kousnutí do žaludu velmi vzrušující, je za potřebí opravdu jemného přístupu. Použití a experimentování se zoubky se rozhodně nedoporučuje začátečnicím v tomto oboru. Samozřejmě, pokud jste zkušená matadorka, můžete partnerovi ukázat, čeho všeho jste schopná. Hlavně něžně!

SDÍLET a LIKE :D