VIDEO: SEX 7x denně při 320 kilech? Skvělá dieta, říká nejtlustší žena

 SEX 




















Je nepřehlédnutelná hlavně proto, že se svého času s 320 kily živé váhy zapsala do Guinnessovy knihy rekordů a kuriozit jako nejtlustší žena světa. Paulina Potter se rozhodla s tím něco udělat a vypadnout aspoň z první desítky největších tlusťošek zeměkoule. Jak? 

Sedmkrát denně měla sex!

Paulina se pustila do divokého hubnutí, když se usmířila se svým exmanželem Alexem. A jak už to bývá, návrat společné lásky slavili hlavně v ložnici. Díky tomu dokázala Paulina Potter nakonec shodit téměř padesát kilo. „Víte, s takovou váhou se člověk nemůže moc hýbat, takže cvičení u mě nepřicházelo v úvahu. Ale každým sexem jsem spálila přes pět set kalorií," pochvaluje si svou speciální dietní kúru Paulina, která přiznává, že se s manželem milovali i sedmkrát denně.

Osmačtyřicetiletá žena sloních rozměrů přiznává, že právě její „úspěch" v Guinnessovce stál za jejich předchozím rozkolem. Alexovi se totiž představa manželství s ženou-obryní příliš nezamlouvala. Obnovená láska ale opět dlouho nevydržela, a tak Paulina vyhlíží svým mlsným zrakem někoho dalšího, kdo by jí pomohl zhubnout.

Tak co, pánové, dali byste si říct?



RYCHLOST a LIKE :D