VyVolená prsatice Zdenička už nechce Thomase: Jsi nechutný a morbidní! Silikony strká dalším!

 Tomu se říká zvrat ve vztahu 
VyVolená Zdena (26) ještě není z vily ani týden a své naducané balony už stihla půjčit zhruba polovině Prahy a bez pár jedinců snad i celé Moravě. Její miláček Thomas (38) zatím ve vile pláče, povídá si s její podprsenkou a vyvádí další, zdravé mysli příliš nesrozumitelné, věci. Zdenčin dnešní vzkaz Facebooku zní jasně: Přestaň být nechuťák, nebo je konec!

„Už asi hodinu koukám na Thomase a on stále chrápe…Prosím, ať s tím někdo něco udělá nebo ho
nakonec nebudu chtít,“ vzkázala mu dnes po ráno přes Facebook. Její čerstvě vypalcovaný milenec nicméně (překvapivě) její telepaticky vysílané tužby nevyslyšel a zařezával dál jako čerstvě nastartovaná motorová pila!

Thomasi, o tuhle úchvatnou krásku je boj!
"Když vidím svou fotku na nočním stolečku Thomase, cítím mrazení zádech a pocit, jako bych byla mrtvá...je to opravdu morbidní," děsí Thomasovy podivné praktiky po odloučení. Co asi musela tahle úchvatná kráska říkat na svůj vlastní ponurý pohřeb, který ve vile zinscenovali?

Žárlivče, těš se!
„Jestli k sobě máme po vile najít cestu, tak ji najdeme,“ loučila se s Thomasem při odchodu minulý týden Zdeňka. Teď ale na svobodě řádí jak divá a vyvádí jednu neplechu za druhou.

Žárlivce Thomase, kterého rozpálila doběla i nevinná líbačka se soutěžící Mirkou (28), po pravděpodobném vypadnutí z duelu tenhle pátek čeká vskutku neuvěřitelný šok!

Dnes v noci zveřejnil Zdenčin kamarád na Facebooku tuhle fotku.
Změnila Zdena zase účes, nebo se jedná o starší kousek?

S tím jen souhlasíme
LIKE :-D