Další a nechutné pokračování divností v MHD: Žena masturbovala v metru jakoby nic

Jeden měsíc se celebritou pražského MHD stala Julča, která má právo sedět, další měsíc to byla Anča, která má právo jezdit na černo a tento měsíc je to žena beze jména, která má právo na mnohem horší – lépe řečeno otřesnější – věci.

Pražská MHD je místo, kde zřejmě pozornější pasažér může každý den zažít netradiční zážitky. V posledních týdnech začala českým internetem hýbat videa, na kterých jsou tyto kousky zachyceny.

Sérii podivností odstartovala paní Jůlie, která se do podvědomí Čechů dostala svým hysterickým výstupem v pražském metru, když začala nadávat všem kolem a oháněla se právem sedět. Dalším otřesný snímek pochází z pražského Anděla, kde revizoři chytli černou pasažérku a dostali kvůli tomu pěstí od jejího přítele.

Před pár dny se na internetu objevilo video, na kterém žena sedí v metru na sedačce v jednom z vagonů na lince C a bez ostychu si prsty stimuluje své přirození. To, že jsou okolo další pasažéři, jí zřejmě nevadí. Je ale také možné, že se zapojila do projektu Dopravního podniku Praha, který možná už rozjel projekt posledního vagonu, který má být seznamovací.

 Tak jako tak to ale není podívaná pro mladší 18 let! 

Dej mi LIKE :D



Akční letáky
VAŠE KOMENTÁŘE _______________________________________