Extrémní modifikace těla: Takhle byste vypadat nechtěli!

Originální nebo šílené? Každý má, jak je vidět, na krásu úplně jiný úhel pohledu. Výstřední tetování, vybroušené zuby nebo rozštěpené jazyky. To a mnohem více podstupuje hrstka odvážlivců, která evidentně nemá, co se týká zkrašlovacích technik, zábrany. Kdo patří do kategorie šílenců upravujících si vlastní těla k obrazu svému? Podívejte se na ty největší extrémy do naší galerie.

Upíří žena
Autor: Profimedia.cz
Maria José Cristerna přezdívaná též jako upíří žena se zapsala do Guinnessovy knihy rekordů největším počtem modifikací na svém těle v Americe. Prožila si velmi těžké dětství v přísně katolické rodině, ve které se ale objevovalo bití i zneužívání. Možná také proto se vdávala už ve svých sedmnácti letech. Dnes se tahle matka čtyř dětí pyšní nespočtem piercingů, zubními implantáty a titanovými rohy, které si nechala aplikovat pod kůži.

Zombie
Autor: Profimedia.cz
Nedávno ještě neznámý kanadský mladík na sebe strhnul pozornost, když se rozhodl udělat ze sebe živoucí zombie. Rick Genest alias Rico prodělal v šestnácti náročnou operaci nádoru na mozku a byl opravdu na hranici života a smrti. Od té doby mu kamarádi neřeknou jinak než zombie. V dospělosti se pak rozhodl dostát své přezdívce a stát se člověkem s nejoriginálnějším tetováním. Dnes je z Ricka velká hvězda. Dostává jednu modelingovou nabídku za druhou a do svého videoklipu s názvem Born This Way si jej vybrala i samotná Lady Gaga.

Enigma
Autor: Profimedia.cz
Světově proslulý umělec Enigma vystupuje se svou extrémní show, ve které se předvádí i jako muzikant a hráč na trubku. Kromě jiného je známý jako zakladatel Jim Rose Circusu i jako herec v televizních seriálech. Jeho extrémní modifikace je opravdu nepřehlédnutelná. Enigma má upravené uši, implantáty na hlavě a tetování po celém těle.

Brigády online - výběr u nás

Pauly "Unstoppable" 
Autor: Profimedia.cz
Vytáhlé ušní boltce, implantáty na čele, rozštěpený jazyk, částečné odstraněné bradavky, provrtaný šourek a tetování po celém těle. Tak dnes vypadá mladý Američan, který si během života prožil své. Skončil v kómatu, poté, co do něj narazil opilý řidič a o pár let později se pokusil několikrát o sebevraždu. Teď je konečně se svým životem spokojen. "To, co jsem udělal, je šílené, ale chci se posunout dál. Když jsem byl bez úprav, cítil jsem se jako cizinec ve světě lidí," prozradil Pauly, který si přezdívá "Nezastavitelný".

Levhartí muž
Autor: Profimedia.cz
Tom Leppard si v osmdesátých letech nechal po celém těle vytetovat vzor levhartí srsti a krátce poté se ukryl na ostrov Skye ve Skotsku. Dvacet let žil izolovaný od civilizace a ve svých třiasedmdesáti letech se rozhodl skoncovat se samotou a vrátit se zpět k lidem. Tom drží prvenství jako nejvíce tetovaný muž světa.

Ještěrčí muž
Autor: Profimedia.cz
Erik Sprague z Texasu byl před deseti lety ještě naprosto obyčejný mladý muž, který dokonce studoval filozofii na vysoké škole. V té době se ale zhlédnul v ještěrkách, které mu učarovaly natolik, že se rozhodl stát jednou z nich. Opustil školu a začal se měnit v bizarní stvoření. Vytahané boltce, implantáty na čele, rozštěpený jazyk a ještěrčí kůži vytetovanou po celém těle. Navzdory svému extrémnímu vzhledu neměl žádný problém s hledáním partnerky. Je šťastně ženatý.

LIKE :-D



Akční letáky