Sledujte, k čemu se propůjčila Kateřina Kristelová! Propaguje obchod s cizinkami, neuvěřitelné popisky v galerii!

 "Honorace." Za prachy všechno, viď? 
Sháníte někoho, kdo vám vypere špinavé fusekle, vyžehlí košile a k večeři vám udělá i něco víc než jen chleba s paštikou? Tak dejte na radu Kateřiny Kristelové (33), nové tváři obchodu s otroky, který se tváří jako úklidová agentura.

Cizinky na úklid sice startují až 15. října, ale Kristelová je doporučuje už teď, a navíc tvrdí, že s nimi má skvělé zkušenosti. Prý by bez nich nezvládla náročnou domácnost, a navíc je vše bez nutného papírování. Čili holky dělají nejspíš načerno a agentura je tak skvělá, že už funguje u Kristelové doma, aniž zahájila svou činnost.

Pokud budete mít během čtení popisků v galerii pocit, že jste se ocitli na Foru Romanu a nějaký občan vám nabízí skvěle stavěného Germána, co má všechny zuby a navíc zná tajemství kouzelné vodičky, která matronám zesvětlí vlasy, a bude vás stát jen tisíc sestercií, nebo že jste v roce 1890 a žijete na kávovníkové plantáži, kam vám právě někdo přitáhl v řetězech barevnou šestnáctiletou služku, tak nemrkejte tak divoce, my ten pocit máme taky.

Brigády online - výběr u nás

Píše se tam o nich jako o „dobře stavěných“ nebo že vám udělá „vše, co na očích vidí, a bez příplatků“. Taky vám to zavání nemravnými službami? A co si máme myslet o tom, že je můžete používat jako zábavu na večírek nebo že se „vyspí všude“? Kde jako všude? Jako i ve sklepě třeba? Nebo v díře v zemi? Ve vaně? Vestoje? Uvázaná u topení?

Vyjádří se k tomu Kateřina nějak? Má tohle nějaké rozumné vysvětlení? A je to legální? Děkujeme za odpovědi, snad se jich brzy dočkáme.
zdroj: extra.cz

Agentura sice začíná svou činnost až 15. října, ale Kristelová s ní už má skvělé zkušenosti.

Vidíte? Za peníze doporučíte všechno, i to, co ještě není.

Holky mohou sloužit i jako zábavný prvek, dokonce se vyspí kdekoliv. Za tohle by se styděl i starořímský patricij.
 „Silná a dobře stavěná“ je věta obchodníka s otroky.

Ukazují cizinky na úklid také zuby? A která je dražší? Ta, která maká i bez příplatků, nebo ta,
kterou koupíte manželce jako dárek?

„Vyspí se kdekoliv, moc toho nepotřebuje.“ Neměli by za tohle někoho zavřít?
Lidé jsou vesměs - pohoršení touto činností 


LIKE :-D



Akční letáky