Tak "megablbík" ve Vile Vyvolených skončil

Dostál svému slovu, zachoval se jako chlap a doplatil na to. Thomas slíbil, že si do duelu vezme nejsilnějšího soupeře Vladka, což ho stálo místo ve Vile a šanci na splacení milionových dluhů. Hysterický gay opět vyhrál a upevnil svou pozici favorita reality show.

Když se Thomas ve Vile loučil s ostatními, odmítl mu Vladko podat ruku s tím, že ho uvidí ve studiu a Eva od něj nechtěla pusu. Zbytek soutěžících se s ním rozloučil důstojně. Když se loučil Vladko, přiznal, že je pro něj tato řada obtížnější než ta první. Do studia za Thomasem nepřišli žádní soutěžící, jako náhradník posloužil Emil Zajac z první řady VyVolených. Vladka přišel podpořit kamarád.

Zkušení dueláři
Thomas od začátku nepatřil mezi VyVolenými k oblíbencům a již jednou ho ostatní soutěžící vypalcovali do duelu. Lesbičku Mirku však vyřadil, zvláště k nelibosti její partnerky Pavlíny, která sice nikdy nemohla Thomasovi přijít na jméno, ale po jeho vítězství ho vyloženě nenáviděla.

Brigády online - výběr u nás

Vladkovo druhé vítězství
Teď už si může oddychnout, stejně jako hysterický Vladko, který se ve čtvrté řadě VyVolených vrátil do Vily vítězně z duelu již podruhé. V tom první převálcoval nevýrazného El Nina, který si stěžoval, že ho ve Vile přepadají klaustrofobické záchvaty.

Ruku mu nakonec nepodal

Vladko získal 80 % ze 312 tisíc zaslaných hlasů. Před vyhlášením výsledků se klepal strachy, ale poté, co zjistil, že vyhrál, se začal radovat jako malá holka, křepčit a klanit se divákům. Když odcházel ze studia, ruku Thomasovi, jak slíbil, nepodal.

3 miliony dluhů a 18 exekucí
Thomas tak sice celému národu dokázal, že drží své slovo, ale potopil tak šanci na zaplacení svých dluhů. Ty se mu vyšplhaly až na 3 miliony a zároveň na něj bylo uvaleno celkem 18 exekucí! Bez peněz tak své milované Zdeničce jen tak nějakou plastiku nezaplatí.
zdroj: blesk.cz

LIKE :-D



Akční letáky