Tyhle krásky se nebojí ničeho! Podívejte se na nejkrásnější policistky Česka! GALERIE

Unavují vás kontroly na silnicích od arogantních pánů v uniformách? Pokud by vás kontrolovala jedna ze soutěžících Miss Policejního týdeníku, rozhodně byste si to nechali líbit!

 "Soutěž letos pořádáme druhým rokem. V loňském roce se nám přihlásilo něco přes 30 soutěžících, letos je jich ještě o 20 více. Samotné nás v redakci překvapilo, jak krásné ženy u policie, nebo například u celní správy, pracují," uvedl pro TN.cz zástupce Policejního deníku Tomáš Sekera.

Brigády online - výběr u nás

Vítězka se kromě získaného imaginárního titulu může těšit také na hodnotné ceny. Mimo jiné stráví odpoledne na střelnici, kde si bude moct zapůjčit libovolné zbraně.

"Ceny se nám letos podařilo sehnat nadprůměrné. Díky pražské Městské policii nabídneme vítězce například metr a půl velkého plyšového medvěda, který je převlečený za strážníka. Dále to budou například poukázky na značkové oblečení, kabelky, květiny, ale také večeře o pěti chodech a odpoledne strávené na střelnici," doplnil Sekera.

Která z přihlášených žen by měla vyhrát? Eva, ozbrojená Radka, nebo třeba celnice Nikola? Podívejte se sami v galerii níže, vybrali jsme pro vás 10 nejkrásnějších.
zdroj: TN.cz











LIKE :-D



Akční letáky