Kriminál se blíží! Násilník Leo Beránek se loučí se svobodou: Dě*ky, chlast a vyřizování účtů

Rok natvrdo v kriminále čeká násilníka, exhibicionistu, na kterého není nikdo zvědavý a bývalého účastníka realityshow Hotel Paradise Leo Beránka za ublížení na zdraví. Trest si odpyká ve věznici s dozorem. Nástup se blíží, Beránek si proto ještě vyřizuje účty. Se svobodou se loučí primitivním songem plným vulgarismů.

„Za pár dní šuplík, užívám si teďka. Mám křídla, svobodu, chci lítat. Dneska budu lítat, zítra budu tam, kde mi vezmou křídla,“ rapuje Beránek ve své nové písni Křídla, kterou spolu s videoklipem zveřejnil na internetu.

Píseň s maximem vulgárních slov a barvitých popisů sexuálních praktik, které mu budou v kriminále asi nejvíc chybět, je jednoznačnou rozlučkou se svobodou. Není jasné, kdy přesně Beránek trest nastoupí, ale jistě to bude už hodně brzy...

Leo Beránek si také nezapomněl vyřídit účty s kolegou, rapperem jménem Stewe, kterého obvinil z toho, že ho udal policii. Podle Beránka, který se o tom rozepsal na facebooku, je právě Stewe, vlastním jménem Štěpán Bárta důvodem, proč jde Beránek sedět.



Beránek ho v klipu nazývá udavačem a vysmívá se jeho homosexuální orientaci. 

Jako by neměl na paměti fakt, že on sám bude zavřený
ve vězení se samými muži...
..... a nějaká Homokláda si ho najde :D

„Vyje*aný udavači, vyje*aný Česko,“ pokouší se o zpěv Beránek. Ano, Leo, taky nám nebudeš chybět.

.... každý má právo sedět :D

LIKE :-D