Železo si vezmi, ale body nám už nekraďte, směje se hvězdný Jágr

VIDEO | Před sezonou postavil Jaromír Jágr před své Kladno pomyslnou ceduli s jasným nápisem: Chceme titul! Nový ročník extraligy má sice za sebou pouhých pět kol, pro středočeský klub to však vypadá, že splnit cíl svého šéfa bude vskutku obtížné. A Jágr už na Facebooku burcuje u vtipného videa: "Železo neřeším, ale body nám už nekraďte!"

Rytířům zatím v tabulce extraligy patří až předposlední třináctá pozice. Kladno ještě nevyhrálo zápas v normální hrací době, čtyři body si připsalo jen za dvě výhry po samostatných nájezdech. A tak není divu, že mizerný start doléhá i na největší hokejovou hvězdu Česka Jaromíra Jágra.

"To, že nám na zimáku berou železo, to zatím neřeším. Ale to, že každý soupeř, který přijdede hrát do Kladna, nám bere BODY, mně začíná vadit," píše se svojí tradiční nadsázkou hvězdný útočník Devils a přidává následující video, kterém si starší muž odváží z okolí kladenského stadionu vozík s haraburdím.


I přes jasně formulovanou žádost, aby muž věci vrátil, Jágr neuspěl. Chlapík si totiž z megastar pranic nedělal a klidně si svojí káru tlačil dál. Inu, ani hokejový Bůh není všemocný.

Na videu mohou fanoušci Jágra vidět po boku jeho bývalé přítelkyně Ivy Kubelkové, s kterou se potkal při natážení dalšího dílu pořadu Top Star magazín. A oba se při něm dobře bavili. Není divu, podívejte se sami.
zdroj: blesk.cz
LIKE :-D