Nejhloupější děvče v Hradci? Atraktivní Romka se vrátila k VyVolenému bezmozkovi Castellovi!


Tohle bylo jasné snad od začátku. Megablb Thomas Castello (38) z VyVolených už má zpátky svoji krásnou Romku Sabinu, která se s ním minulý týden v emotivním facebookovém výlevu rozcházela s tím, že už má jiného.

Ale Sabina je ještě mladá a naivní, a tak jí stačí, že bude mít vedle sebe někoho bez koruny, byť je to prakticky žebrák a ortodoxní homofob, který se musí ukrývat v chatce v jiném okrese.

„Připravujeme celé jedno studio, které se bude Sabině a Thomasovi věnovat. Klasicky ho necháme zjistit, že ho opustila, a pak ji necháme se k němu veřejně vrátit. Chce být evidentně v televizi, už to předběžně odkývala, a že se s ním rozešla, jí bylo jedno, inu blbka,“ informoval nás zdroj ze štábu VyVolených s tím, že na celou věc je jinak uvaleno přísné embargo.

Sabina je z mimořádně vlivné královéhradecké romské rodiny, ze které prý má Castello, vyhlášený hříšník a násilník, dlouhodobě strach. Ta prý rozchod se zadluženým exmajitelem herny, který na Sabinu přepsal i část zadluženého majetku, uvítala a z novinek vůbec nemá radost. Rodiče Sabiny prý dokonce zatím vůbec nevědí, že se chystá emotivně vracet k fitkoblbovi v televizi.

Sabině přejeme po boku Thomase Castella hodně štěstí.


Sabina se nedávno s Castellem rozcházela přes Facebook s tím,
že už má nového nabíječe. Jen zavolala Prima, otočila.

Thomas je drsný hoch a má motorku, teda už ji nemá, ale měl ji.

Thomas Castello je novodobý Petr Zvěřina. Uráží gaye a lesbičky, ale je 10× hloupější.


Prosíme o LIKE :D