Copak nám to vykouklo? Nesympatická stydlivka Eva z VyVolených ukázala při převlékání prso

A máme ji! Nesympatická Eva Feuereislová, která se ve snaze dostat se ve vile co nejdál, přilepila k Vladkovi, je pěkná stydlivka. Dělá vše proto, aby nic ze svého třiadvacetiletého těla neukázala. Zatímco ostatní děvčata ve vile již dávno rezignovaly, a klidně se ve vile promenádují nahoře i dole bez, Eva si zatím dávala pozor. Nyní ovšem při neopatrném převlékání ukázala své prso v plné kráse. A vy se můžete pokochat pohledem na to, co ve svých dlaních laskal Domenico Martucci.

Dle vyjádření p. Nedvídka ze Super.cz, co tento článek psal je Eva nesympatická. S tím nelze než souhlasit a přidat ještě pár postřehů. Nejen, že je nesympatická, ale je to taky velká lhářka, podvodnice a manipulátorka. A jak vidno, u ní obzvláště platí rčení : dej blbci papír a vytvoří lejstro.

Už jako " královna ,, , trapná královna byla nechutně namistrovaná, a co příde tento týden, kdy je bossem??

Tato mediální děvka je ta poslední, která by měla kázat, jak se chovat, jak žít, protože její život je složen z pozice matrace a dlužnice.

p. Nedvídek taky komentoval její prsa, které ukázala, i když nechtěně. Jen malá vsuvka. Toto nejsou žádná krásná prsa, ale uši baseta. Na její věk už sakra hodně pamatují.