Neuvěřitelné: Tenhle mladík rozplakal Bílou i Slávika!

Že se někomu podaří dojmout k slzám emocemi sršící Lucii Bílou, to nelze považovat za nic překvapivého. Aby se ale slzám neubránil ani chladně racionální drsňák Jaro Slávik? Tak to tu ještě nebylo!

Silný moment přitom přišel v soutěži Česko Slovensko má talent zcela nečekaně. Postaral se o něj zprvu nenápadný zpěvák Miroslav Sýkora, který se už od raného dětství musí při běžné konverzaci vypořádávat s handicapem v podobě výrazného zadrhávání a koktání. Když ale začne zpívat, stojí to za to! 

"Jste nejlepší zpěvák, jaký tu kdy byl," rozplýval se dojatý Jaro Slávik po strhujícím výkonu, za který Sýkorovi tleskal celý sál vestoje. 

Talentovaný mladík z východního Slovenska, který vystudoval konzervatoř a působí ve sboru Státního divadla Košice, se díky svému vystoupení stal jedním z největších dosavadních překvapení soutěže. Díky hlasům diváků postoupil přímo do finálového klání.

SuperStar? Tvrdé odmítnutí od Soukupa

Pro pětadvacetiletého Mirka Sýkoru to přitom nebylo první setkání s akcí podobného druhu. Už na jaře letošního roku se objevil v rámci show Česko Slovenská SuperStar. Tehdy však ztroskotal na porotcích Ondřeji Soukupovi a Pavolu Haberovi. 

Své ano mu tehdy věnovala pouze Ewa Farna. 

Do finálových kol SuperStar se zpěvák s nelehkým osudem nedostal ani díky "druhé šanci", kdy o jeho osudu hlasovali televizní diváci. Nyní má Sýkora finále v kapse a před sebou, jak se zdá, daleko lepší vyhlídky... 

VIDEO:

Video: Podívejte se na vystoupení Mirka Sýkory v soutěži Česko Slovenská SuperStar 2013:

LIKE :-D