Šokující studie: Koukáte na p-orno? Může vám to ZNIČIT ŽIVOT!

 Koukání na p.orno je sice příjemné, ale člověk tím riskuje víc, než by čekal 
Nový průzkum univerzity z Cambridge ukazuje, že závislost na sledování p.orna způsobuje v mozku podobné poruchy jako gamblerství či alkoholismus.

Podle výzkumníků zapřičiňuje dlouhodobé sledování p.orna mozkové poruchy, které se projevují stejnými reakcemi jako mají lidé závislí na hraní na automatech nebo alkoholici.

Ze studie, které se zúčastnilo 19 lidí závislých na sledování p.orna, vyšlo najevo, že tito lidé reagují na určité podněty jinak, než je normální. „Oblast jejich mozku, která se nazývá Ventriculus Tertius, a která je zodpovědná za motivaci a potěšení, vykazovala vyšší aktivitu při prohlížení obrázků, podobně jako se to stává třeba zarputilému pivaři, když vidí načepovaný půllitr," říká doktorka Valerie Voon, která výzkum vedla.

„Když alkoholik vidí reklamu na alkohol, jeho mozek začne vyvíjet zvýšenou aktivitu. Stejné je to i s lidmi, kteří sledují p.orno," řekla s tím, že lidé, kteří závislosti na pornu propadnou, pak složitěji navazují vztahy, neumí si užít normální sex a propadají depresím.

V reakci na výsledky studie se dokonce začali dávat dohromady lidé, kteří sledováním p.orna tráví více než 15 hodin týdně. Říkají si Fapstronauti, a cílem jejich skupiny je dobrovolná abstinence sledování p.orna po dobu dvou měsíců.

Tak pozor na to!

LIKE :-D