Pravidla ve Vile se dodržovat musí! Mirek na to doplatil!

Dnešní večer měl být „pouze“ ve znamení Zúčtování, bohužel pro jednoho ze soutěžících nezůstalo jen u toho! Za neustálé porušování pravidel musel Vilu opustit Mirek!

Mirek se ve svém medailonku prezentoval jako velký srandista, který jde všechny do Vily především bavit!
Svůj slib však v žádném případě nesplnil a ve Vile byl spíš než akční a zábavný zamlklý a rozpačitý. On sám mluvil několikrát o tom, že nechápe, co se to s ním děje a proč je tak „zaseklý“!

Minulý týden Vilu opustil El Nino, který si od ostatních palce doslova vyprosil. To se ale vůbec nelíbilo štábu a Tereza Pergnerová toto první Zúčtování označila za frašku a jakékoliv podobné postupy VyVoleným zatrhla! Mirek však na zákazy nedbal a po vzoru El Nina ostatní obcházel s prosbou o palec. To v dnešním přímém přenosu Tereza označila za hrubé porušení pravidel, navíc se jí nelíbilo Mirkovo simulování ohledně jeho údajné bolesti ucha – na něj si Mirek stěžoval celou neděli, až ho štáb starostlivě odvezl do nemocnice. Jaký to byl pro všechny šok, když se po svém návratu naléval alkoholem, křepčil u bazénu a na bolest jakoby zapomněl. Navíc všem o svém výletu do „normálního světa“ vyprávěl!

Štáb už jeho chování nemohl dál tolerovat a rozhodl o jeho vyloučení ze hry o 5 milionů korun! Z Mirka se tak stal exemplární případ, jak mohou ostatní dopadnout, když budou jasně daná pravidla porušovat!

SDÍLET a LIKE :D