Sex-sprcha VyVolených: Místo oplachování orgie! Martine, kde máš tu ruku?

Sexuální abstinence VyVoleným zamotala hlavy tak moc, že ve sprše zapomněli na hygienu a místo mytí se oddali lascivním hrátkám! Středobodem zájmu Martina (23) i Romany (32) se stala Nikol (22), které se oba intenzivně věnovali dráždivými dotyky. Zatímco Romana se vrhla na odbornou kontrolu pevnosti pěkných dvojek Nikol, Martina zaujaly spíš kalhotky. Na Nikolino notorické počůrávání už nejspíš zapomněl nebo se ho nebojí…

Nikol dosud ve Vile dováděla především s děvčaty, ale nedostatek sexu se začíná podepisovat i na ní. Před vstupem do soutěže bylo její největší obavou, aby se ve hře nezamilovala.  Podobnou zkušenost má Nikol totiž už z reality show Hotel Paradise, kde se spustila s Ginem (35). „Nerada bych byla za tu holku, co se jen věčně zamilovává v reality show,“ svěřila se tehdy Blesku.

Martine, riskuješ kopačky!

VyVolený Martin (23) má naopak venku přítelkyni: „Doufám, že na mě počká, než se vrátím.Věřím, že to ten vztah ustojí,“ sršel sebedůvěrou bezprostředně před vstupem do vily. Teď ale soutěžící ztrácí zábrany a jeho chování tomu vůbec neodpovídá! Při vodních hrátkách jeho ruka zabrousila nebezpečně nízko a Nikol zjevně nebyla proti! Martine, nechceš si to raději rozmyslet, než dopadneš jako Thomas?

a nyní se koukněte na celé video

Sdílet a LIKE :D