Předehra: Chtějí ji holky skutečně pokaždé?

 SEX 


















Ženy předehry prostě milují! Chtějí se cítit obletovány a dají vám většinou jen, když cítí romantickou náladu. Jenže je tomu tak za každé příležitosti?

Snad každé holce je jasné, že většina mužů by nejraději předehru přeskočila a vrhla se rovnou na akci. Přesto ji od chlapů pokaždé chtějí a je jim jedno, co si o tom jejich drahá polovička myslí. Jenže opravdu ji vyžadují pokaždé! Prozradíme vám, jaké jsou výjimky, kdy předehru můžete klidně vynechat!

 1) Po propařené noci
 Byli jste s holkou na diskotéce nebo v baru, máte v sobě již několik alkoholických koktejlů a oba se těšíte, až na to doma hupsnete? Tady se určitě nemusíte zdržovat žádnou předehrou, holky ji v tomto případě berou za zbytečnou, protože o sexu s vámi sní pravděpodobně už celý večer. Pokud si ihned po příchodu do bytu ze sebe strhá šaty, je řádně připravena okamžitě začít.

2) Sex na přivítanou
 Ať už vás oddálila služební cesta, dovolená nebo třeba návštěva rodiny, bývá sex na přivítanou vždy jedním z těch nejlepších. Chcete si pořádný sex bez předehry zajistit? Vyzvedněte ji s kytkou v ruce na letišti, autobusu nebo pokud jste byl na cestách vy, přineste jí nějaký dáreček. Doma už pak můžete na formálnosti zapomenout.



















3) Na veřejnosti
 Dostali jste s partnerkou chuť na sex v parku nebo třeba převlékacích kabinkách? Pak je předehra zbytečné zdržování, které znásobí možnost přistihnutí cizí osobou. Vykasejte jí sukni a hurá na to! Samozřejmě tedy v případě, že vaše choutky sdílí.

4) Po návštěvě svatby
 Byla vaše partnerka na svatbě známých? Většinou je pak přímo nažhavená si to s vámi pořádně rozdat a to hned ze dvou možností. Buď je ráda, že zatím nemá na krku manžela ani děti, což chce oslavit žhavým sexem, nebo vám chce ukázat, že i když si jí vezmete, bude stále stejně žhavá a divoká. Ať ta či onak, svatební zvony jsou vždy silným afrodiziakem a předehra je tady naprosto zbytečná.

5) Když je málo času
 Musíte za chvilku vyrazit do práce nebo máte chvilku čas, než se domů vrátí například spolubydlící, ale přesto máte neodolatelnou chuť pořádně pomilovat svoji partnerku? Na co se zdržovat předehrou, kvůli které byste možná nestihli to hlavní. I tady se na ni totiž můžete vykašlat!
LIKE :D