Takhle si hýčká přirození, které nabízela i Martuccimu!

 VyHOLENÁ EVA 



















Eva Feureislová má za sebou bohaté životní zkušenosti. Oproti kolegům z vily se už v minulosti pokoušela dotknout slávy.

Románek s Domenicem Martuccim, který má ve své sbírce motýlů i Ivetu Bartošovou, byl ovšem jedním velkým trapasem. Oba protagonisté se chtěli jen zviditelnit a Martucci dnes přiznává, že jej Feuresilová využila. Dokonce zvažoval žalobu za její pomluvy o tom, že ji nutil k sexu se psem.


Feureislová, která dluží neuvěřitelných 200 milionů, teď dělá ve vile vše, aby byla vidět. Při sprchování se tak svědomitě stará o své přirození a kamerám dovolila nahlédnout i do spodního dílu plavek, kde její intimní partie zdobí tetování.

Se sprchováním je to ve VyVolených opravdu těžké, protože soutěžící jsou pod dohledem i v koupelně. Zatímco pánové trvají na sprchování ve spodním prádle, dámy už projevily více odvahy. Lucie a Nikol se předvedly nahoře bez a ve vile bylo hned veseleji.

Podívejte se v galerii na sprchování VyVolených! Najdete zde nejen Evu, která už je jednou nohou z vily venku, ale také posilovnou zoceleného Thomase, či obtloustlého Ládíka.








SDÍLET a LIKE :D



Brigády v ČR