Drsná bitka v Praze: Revizory zmlátil agresivní přítel zadržené dívky!

 PRAŽSKÁ MHD JE SAMÁ SVOLOČ 
Pražská MHD začíná být v poslední době bohatá na unikáty a zajímavosti víc než třeba pražská zoologická zahrada. Po Julče, která má právo si sednout, přichází další „celebrita“ v podobě ženy, kterou revizoři nesmí držet a jejího přítele bitkaře!

Jestli přemýšlíte, kam za adrenalinovou zábavou, v poslední době se zdá, že levnou variantou je pražská MHD. Lístek si koupíte za 24 korun, a když budete mít štěstí, za celý den narazíte na minimálně jeden incident, ze kterého vám zůstane pusa do kořán.

Brigády online - výběr u nás

Hysterka trumfla Julču
Třeba nedávno se pražský Anděl změnil v zápasnickou arénu! Na internetu se objevilo jenom pár dní staré video, na kterém je zachycena hádka ženy s revizory. Sprostá slova na videu dominují, tato dáma by možná co do počtu trumfla i Julču z metra!

Bitkař na scéně
Po chvíli ostrého slovního souboje, kdy se žena dožadovala svých práv, zakročil její přítel, který přiběhl do záběru až ke konci videa. Nejdříve do jednoho z revizorů strčil, pak ho praštil pěstí a svoji dívku si ze spárů spravedlnosti odvedl!

Napůl Rytmus, napůl gladiátor
Možná kdyby člověk, který svojí image připomíná spíše zpěváka Rytmuse využil svůj zápasnický potenciál v nějaké z klecí, kde jsou podobné chvaty obvyklé, mohli by revizoři vykonávat svoji práci, aniž by se báli o život!
ZDROJ: BLESK.CZ
 VIDEO 

Kdo nemá rád revizory - LIKE :-D



Akční letáky