Drsný útok na prezidentovu dceru: Tahle dívka z p-orno párty je prý Kate?

P*rno útok na dceru Miloše Zemana! Bulvární web extra.cz zveřejnil video ze soukromé p*rno party, kde se to hemžilo souložením a orálním uspokojováním. Na několika záběrech je vidět dívka velmi podobná prezidentově dceři, o které redakce Extra tvrdí, že je Kateřina Zemanová (19)! Blesk.cz se však podařilo získat její stanovisko. Celá situace pak výrazně pobouřila i kancelář Hradu.

"Sexuální orgie, hektolitry alkoholu, desítky opilých mladých dívek, z nichž některé na privátní party skupinově souloží, a uprostřed toho všeho – dcera prezidenta republiky Kateřina Zemanová," tak popisuje server extra.cz snímky, na kterých se údajně nachází prezidentova dcera. "Není to Kateřina Zemanová. Toto nařčení zcela odmítáme," vyjádřila se k celé věci mluvčí Hradu Hana Burianová.

Web extra.cz přitom uvedl, že se na p*rno akci Kateřina Zemanová, "o jejíž identitě nepochybujeme," objevila v době, kdy Miloš Zeman ještě hlavou státu nebyl. A lidé se nestačili divit. Skutečně si Kate zašla na akci plnou nespoutaného sexu? A nebo jde o záměnu? Chce snad někdo Zemanově dceři zveřejněním skandálního obsahu záměrně ublížit?

Brigády online - výběr u nás

 "Nikdy jsem se žádné takové akce nezúčastnila. Jedná se o podvrh," sdělila pak stanovisko Kateřiny Zemanové mluvčí Hradu. S otázkou, zda se Zemanová podobných akcí někdy zúčastnila, jsme se obrátili i na jejího blízkého kamaráda. Zkušenost, že by Kate na podobné akce chodila, rozhodně nemá: "Absolutně nikdy. Na 99% to ona nebude," potvrdil Blesk.cz Tomáš, o kterém se spekulovalo, že je novým přítelem Kateřiny Zemanové.

zdroj: blesk.cz


A co si myslíte Vy, kde je pravda ?? 
Komentář nás potěší

LIKE :-D



Akční letáky