Příběh dívky, která dojala Talent: Žije v děcáku a zpívala pro týranou mámu

Česko Slovensko má Doják! Tohle by mohlo být nové jméno pro soutěž, kde se zatím hledá Talent. V neděli večer před porotce předstoupila zpívající Nikola Karolová (20), která na casting přijela z dětského domova s jediným cílem: Vyhrát peníze pro týranou maminku! Ta se psychicky zhroutila poté, co ji manžel mlátil a nedokázala se tak postarat o svých devět dětí.

Jen co vstoupila na jeviště, porotkyně Lucie Bílá začala ihned vyzvídat, kdo tak krásnou dívku do soutěže doprovodil. Tipovala to na přítele, později na rodiče. "Těžko se mi o tom mluví, ale jsem z dětského domova," přiznala soutěžící Nikola Karolová, která později svým zpěvem porotu naprosto odrovnala.

Nikolku divadlo odměnilo potleskem ve stoje, včetně zpěvačky Lucie Bílé. Ta se později z dívky snažila dostat, co se v rodině odehrálo, ovšem Nikola byla skoupá na slovo.

Brigády online - výběr u nás

V zákulisí se ale před ostatními soutěžícími rozpovídala. "Máma seděla v base. Neplatila na nás výživné. A táta je taky v base, za to, že ubližoval mé mamce," šokovala krásná Nikola.

Do dětského domova se tak spolu se sourozenci dostala před devíti lety. Jejich matka totiž psychicky nezvládla teror svého manžela, zhroutila se a nebyla schopná se o své děti postarat.

„Psychický stav maminky se za poslední dobu velmi zlepšil. Bohužel nemá kde bydlet, takže žije se svou matkou, což nechce. Je to začarovaný kruh a ráda bych ji z něj dostala ven,“ vypráví se smutkem v hlase studentka konzervatoře Nikola.

Do soutěže se přihlásila tedy proto, aby s případnou výhrou mohla zlepšit život nejen sobě, ale i své týrané mamince a svým sourozencům.


Dvacetiletá Nikola Karolová vyrůstá už deset let v dětském domově.

LIKE pro Nikolu Karolovou :-D



Akční letáky