Drsná hádka o dálnicích: Kolik z nás jezdí do Ostravy? obhajoval majitel firmy tankodrom


















Ostrava jako by neexistovala?! Jednatel stavební firmy si zřejmě nevidí do pusy. V diskusním pořadu Michaely Jílkové, kde se probíral žalostný stav českých dálnic, prohlásil něco, za co se bude stydět do konce života – tedy alespoň v to doufají tisíce rozzlobených lidí napříč celou republikou!

Nejspíš se nikdo nemůže divit tomu, jak vypadají české dálnice, když je jednatel stavební firmy schopný prohlásit něco, co by se dalo přeložit asi takhle: „Do Ostravy nikdo nejezdí, proč by tam měla být dálnice, po které se dá jezdit?“

Jestli podobně, jako vážený pan Petr Čížek, uvažují stavbaři po celé republice, není pak divu, že místo hladkých povrchů mají řidiči tu čest s tankodromem, na kterém by chtěli cvičit vojáci z celé Evropy.

Ostrava?!
Pan Čížek, který je podle internetových diskuzí jednatelem stavební společnosti Swietelsky z Českých Budějovic, totiž v diskusním pořadu České televize Máte slovo prohlásil: „Kolik z nás jezdí do Ostravy?“

Odstřelená Jílková
Michaela Jílková, která je jindy na své hosty dost ostrá, tentokrát málem lapala po dechu. Čížek totiž reagoval na stížnosti lidí na žalostný stav dálnic, konkrétně pak té, která vede do Ostravy. Řidičům se nelíbí, že je na každém kilometru nějaké zúžení, omezená rychlost, a to na nově postavených úsecích.

Vlna nevole
Chlupy na těle se zježily nejen divákům, kteří byli smutné reakce přítomni přímo ve studiu. Bouří se i celý internet, hlavně pak uživatelé internetových diskuzích, které se rozrostly jako houby po dešti na internetu k záznamu z pořadu!


LIKE :-D