VyVolení: Hitparáda hysterek, rostoucí nenávist a Duel Zdeňky s Nikol


Která z výtečnic půjde z kola ven - ukňouraná, či počůraná?

Trapně a husto, že by se dalo krájet jako pověstná mlha u rybníčku Brčálníčku. Tak se dá popsat atmosféra ve Vile nejen před určením Zdenčina soupeře v Duelu, ale také celkové klima mezi soutěžícími. Část ženského osazenstva trpí žaludeční nevolností a pánové na sebe silácky poštěkávají. Až na mimoidního Ládíka.

Hitparáda hysterek
Lucka se zhroutila během nevinné hry a oddala se usedavému pláči. Hysterická Eva přestává situace ve Vile zvládat, každou chvíli se dojímá a brečí, dali jí proto hračku oblíbeného Krtečka. V tu chvíli pláče i uštěkaná Romana, které pohled na hračku připomíná miminko. No to je tedy síla! Jako v ústavu pro labilní jedince.

V "teplém" Vladkovi se vaří Thomas

Vladko dává stále s okázalostí najevo, jak nesnáší namachrovaného fitkochytráka. "Thomas ve mě vyvolává nepřekonatelný odpor! Nechci cítit nenávist, ale nutí mě to," stěžuje si moderátorce Tereze.

Pepo, lezeš mi na nervy
Schytal to i nový soutěžící Pepa. Tentokrát od Mirky. "Když přišel superman, pokoušel se to tady stmelit a lezl mi tím na nervy,"  řekla lesbička Mirka s tím, že se mu to nepovedlo. "Takže není superman", dodala.

Zdenčin podivný důkaz lásky
Korunu tomu nasadila ukníkaná Moravanda Zdenička při výběru soupeře do Duelu. Podle očekávání si vybrala "počůranou" Nikol. Vzápětí však v ložnici vysvětluje Thomasovi, že těsně unikl vyřazovacímu hlasování. " Víš, já nevím, co se na Tebe dozvím venku, jestli budeme moc spolu žít, nemám v tebe důvěru." Na to, že svým hloupým flirtováním se slaboduchým svalovcem rozbila vztah s jeho Sandrou, nezní její slova příliš přesvědčivě.

LIKE