Falešná VyVolená Zdena: Thomase podvedla, teď ho líbá!

Jako neřízená střela řádila VyVolená Zdena (26) po propuštění z vily. Líbačku s neznámou kočkou v klubu následoval striptýz a osahávačka silikonů statným švihákem. Na silikonové samičce Zdeničce však není falešná jen polovina jejího těla, plný falši je i její vztah s VyVoleným Thomasem (38): Po sérii podvodů mu vyznala lásku na Facebooku!

Zdeně zřejmě nedochází, že je středem pozornosti a její výstřelky neušly médiím, a před světem předstírá, jako by se vůbec nic nestalo! Na svém Facebooku zveřejnila fotky, na kterých líbá svého vyvoleného Thomase skrz televizní obrazovku: "A stejně jsme spolu." Ten se na to nicméně příliš netváří..

Vzpomínky na orgasmus pod dekou
Reportér Blesku David Turek Zdeničku odchytil bezprostředně před jejím odjezdem zpět na Moravu. Necelých šedesát korun, se kterými opouštěla vilu, se podnikavé Zdeně navzdory propařenému víkendu podařilo rozmnožit na 113,- a prý ještě od někoho vyloudila stravenku!

V rozhovoru nejvíc vzpomínala na divoké hrátky s Thomasem pod dekou. Jak vztah v tuhle chvíli vidí právě on? To zjišťoval náš člověk ve vile, hvězdný reportér Thomas Kruchina (26). Vše zveřejníme již brzy v exkluzivním videu!


Zdeno, jak dlouho ti ještě tohle předstírání vydrží?
zdroj: blesk.cz
LIKE :-D