První rozhovor s nevěstou Bartošovou: Proč jsem neměla na svatbě syna Artíka!

Pro zpěvačku Ivetu Bartošovou (47) byl dnešní den jedním z těch nejdůležitějších. Po necelých dvou měsících od zásnub s Josefem Rychtářem se dnes vdala. Na svatbě však chyběl její jediný syn Artur. Iveta prozradila, proč na radnici nedorazil.

Iveta Bartošová se dnes podruhé vdala a na svou svatbu nepozvala ani své nejbližší. „Artík nedorazil, protože je ve škole. Ale nejsem z toho smutná,“ přiznala Blesk.cz nevěsta. A bylo skutečně vidět, že ji to příliš netrápí. Byla veselá a odpovídala s širokým úsměvem na tváři.

Pozvánku nedostala ani Ivetina matka Svatava Bartošová, které to bylo pochopitelně líto. O svatbě své dcery ani nevěděla. „Maminka s bratrem nepřijeli, protože bydlí daleko. Nechtěla jsem je tahat takovou dálku,“ svěřila se Bartošová.

Bartošová s Rychtářem se svou svatbu snažili do poslední chvíle utajit. Jenže zvídavé novináře a televizní štáby nepřelstili a když Rychtář spatřil houf fotografů čekajících před domem Bartošové v Uhříněvsi, byl naprosto v šoku.

Nepovedený účes nevěsty
Iveta se mezitím nechala krášlit od profesionálů, kteří, jak se později ukázalo, neodvedli zrovna nejlepší práci. Iveta se před radnicí ukázala v prodloužených vlasech se špatným odstínem barvy, což bylo dost viditelné.

Agresivní syn ženicha málem zmasakroval novináře
Pro snoubence krátce před druhou hodinou odpolední přijel Rychtářův syn Jan, který je k radnici v Uhříněvsi odvezl modrým vozem s tmavými skly, aby Iveta s Josefem zůstali až do obřadu ukryti. Vypůjčil si majáček a drze a agresivně vjel do davu novinářů, které málem srazil. Všemu přihlížela policie, která se však přítomným novinářům vysmála a situaci dál neřešila.

Novomanželé oddal přesně ve 14 hodin odpoledne Ivetin údajný bývalý milenec a uhříněvský starosta Milan Coller. Ivetě šel za svědka její šaman Jan Saavedra, který se o svatbě dozvěděl od novinářů. Rychtářovi svědčil jeho blízký přítel.

Iveta se vdávala v teniskách
Iveta se už podruhé vdala celá v bílém. Šaty měla z půjčovny a na nohou se ji leskly zlaté střevíčky. Ty však ihned po obřadu odhodila a z radnice se nechala svým manželem Josefem vynést v bílých teniskách.

Veselka na zahradě v soukromí
Nevěsta s ženichem pak už pospíchali zpět do svého domu, před jehož branami ještě pro přítomné vykouzlili první novomanželské políbení a pochlubili se snubními prstýnky. Pak s radostí zalezli na zahradu, kde se už v tuto chvíli oddávají posvatebnímu veselí společně se svými svědky


zdroj: blesk.cz

PŘEJEME IVETĚ VŠECHNO NEJLEPŠÍ - LIKE :-D