Konečně holky, které si stojí za svou ženskostí: Sledujte sexy křivky dvou českých plus size modelek, které dobývají svět!


















Je to už pár let, co ve Španělsku přímo na přehlídkovém mole zkolabovala modelka trpící mentální anorexií. V nemocnici poté zemřela. Kvůli této aféře se modelingovému světu alespoň trochu otevřely oči. Od té doby se pro přehlídky Fashion Week v Madridu a Barceloně stanovuje minimální věk modelky 18 let a spodní hranice BMI.

A do popředí se začaly dostávat modelky plnějších tvarů (které nám ještě stále připadají dost hubené) a také modelky plus size.

V našem modelingovém rybníčku obecně, až na nějaké výjimky, práci dostávají modelky, které by se v zahraničí nechytly, právě kvůli tomu, že mají normální zadeček a protože jim nelze tak snadno napočítat obratle. Což je super. A ještě více super je, že se některé české modelingové agentury začaly zaměřovat na plus size modelky, které za hranicemi frčí už dlouho.

A právě do zahraničí, do velkého světového modelingu se podařilo prorazit těmto dvěma kráskám.

Barbora Bartáková (24) je jednou z těch šťastných, které se nemusí trápit hlady, a přesto se mohou živit modelingem. Rozhodně se nemůže „pyšnit“ mírami 90–60–90, zato může být hrdá na to, že ve světě prezentuje krásu českých holek takovou, jaká skutečně je. Nestydí se za slovanské tvary a je součástí sympatického trendu oslavování ženskosti a upozorňování na to, že dnešní společnost je nemocná. Že dnešní společnost má bizarní představu o dokonalostech ženského těla.

Barbora má velikost 42, prsa, zadek a charisma. Hurá.

Druhou velmi úspěšnou plus size modelkou je dvaadvacetiletá Veronika Nagyová. Její míry jsou 96–73–104 a měří 178 centimetrů, což je pro kategorii, ve které se nachází, ještě dost málo. S konfekční velikostí 40 by ji ale Karl Lagerfeld na molo nepustil. Blb.

Veronice může být Karlík u zadečku, stejně jako Barbora si i ona ze svých špíčků udělala přednost a zvesela si létá po světě a živí se svou sexy postavou a krásnými rysy ve tváři. Vychrtlinkám se může jen smát. Váha totiž není jediná věc, kterou se od klasických kostřiček liší. Veronika je díky pravidelnému přísunu potravy psychicky v pohodě.

Jsou Bára s Veronikou prvními vlaštovkami? Můžeme se těšit, že přehlídková mola a titulní strany časopisů zaplní konečně ženy, které nevypadají jako Ondřej Ruml po střevní chřipce? Kéž by.











LIKE :-D