Vladko zalezl! Vilu ovládl hvězdný reportér Thomas!

















Nad Vilou se stahují temná mračna! Veterán VyVolených Vladko (35) se tváří, jako kdyby mu rozštípali na třísky milované křeslo nebo ho přinejmenším obrali o gumové medvídky. O místo na výsluní ho nepřipravil nikdo jiný než hvězdný reportér Blesku Thomas Kruchina (26)!

Doby, kdy všichni obyvatelé Vily vzhlíželi k Vladkovi jsou pryč! Zakaboněný matador reality show dnes strávil dobrou část dne v zatrpklé náladě zalezlý v ložnici, kde se krmil cukrovím. I když dosud dělal, že má nad všemi navrch, začíná mít o svou neochvějnou pozici zřejmě strach!

Dočkáme se dalšího z Vladkových pověstných výbuchů?
Nyní ve Vile probíhá hvězdná diskuze, ve které Thomas Kruchina radí VyVoleným, jak zúročit potenciál, který získali díky zviditelnění v reality show. Vladko na jeho dotazy odpovídá jen velmi neochotně a jeho tmavé obočí se sbíhá v zlověstném, zamračeném úhlu.

Nenávist, nebo přitažlivost?
Vladkovi se pozornost, kterou si Thomas získal u ostatních, protiví, po samotném hvězdném reportérovi nicméně lačně kouká! „To je dáreček pro mě?“ prohlížel si zálibně nového návštěvníka včera. Pak si ho dokonce snažil získat dekou, kterou mu dal kolem ramen!
LIKE :-D