První píchání ve vile Vyvolených!


















Hvězdný reportér Thomas Kruchina (26) se dnes proměnil v Šípkovou Růženku. Pořádné píchnutí ho překvapivě neuspalo ale probudilo z ranní letargie! Svým žihadlem na něj přes všechna očekávání nezaútočil Vladko (35), ale rozlícená vosa. Bolestivou ránu mu musela vysát "máma" Romana!

A jelikož Thomas nikdy nenechá nic bez odměny, jakožto zdatný stylista se jí rozhodl dopřát parádní proměnu. Ta podle něj totiž byla opravdu potřeba: „Včera jsi vypadal jak komunistka roku 2013, připadal jsem si, jak kdybych přijel do doby komunismu,“ sdělil Romče rozsah estetického utrpení, které mu přivodila. Její účes mu připadal tak špatný, že jí dokonce podezíral z pobytu v Severní Korei!

Střihoruký Thomas zatočil s ofinou!

„Já nemám žádného kadeřníka,“ bránila se Romča nejdřív samozvanému stylistovi. „To je bohužel hodně vidět, ty vlasy jsou fakt tragédie,“ kroutil hlavou nevěřícně Thomas  a ihned se pustil do práce. „Aspoň nevypadáš už jako mrtvola,“ zhodnotil své dílo po chvíli. A povedlo se! Romana po jeho zásahu opravdu prokoukla.
Svěří mu do péče své kadeře i Vladko?

„Musíš o sebe začít pečovat Romčo, když jsi teď slavná celebrita! Už teď si slavná minimálně v Ostravě, když už ne v celé České republice,“ dopřál své zdatné zachránkyni hvězdnou radu Thomas, který se podle posledních informací z napadení bodavým hmyzem zotavuje více než úspěšně. Inspiruje se Romaninou proměnou i Vladko a svěří svou dlouhou chloubu do Thomasových rukou?

LIKE :-D