První koncert Bartošové po svatbě byl propadák: Dorazil i Macura s transparentem!

Že Džambulka radši nevyrazila na svatební cestu. Čerstvě vdaná zpěvačka se namísto toho rozhodla uspořádat další vystoupení své hospodské tour a dopadlo to zase katastrofou. Za 250 korun chtělo jejích pár písniček slyšet jen asi 50 lidí, včetně Zdeňka Macury, který dorazil i s transparentem.

Iveta snad ani nemusela jezdit až do Vlašimi, to si mohla těch pár lidí pozvat rovnou k sobě do obýváku. Vzhledem k tomu, že nejméně deset lidí patřilo k jejímu novopečenému nevlastnímu synovi Rychtářovi mladšímu a dalších asi patnáct byli převlečení novináři, jejichž obličej ochránce Pepa ještě nezná, dá se její vystoupení rozhodně označit za debakl.

Další fanoušky Pepa před budovou music clubu vyhlížel spolu s ochrankou marně. Iveta z toho byla nejspíš rozhozená, protože své vystoupení o 30 minut odsunula. Když konečně vyšla na pódium, začali si mnozí přát, aby se tak nestalo.

Po prvním songu, který Iveta "odzpívala" na playback, se začala zoufale vymlouvat na technické problémy. Údajně nedostala zpěvový mikrofon. Následně sice zpívala na živo, diváci však museli přežít neustálé pískání a houkání mikrofonu, které zpěvačku nenechalo v klidu až do konce koncertu. Proto své fanoušky alespoň obšťastnila vyprávěním o tom, kde byli s Pepou na večeři. Dostalo se jim i přednášky o fungování bezdrátového mikrofonu a slibu, že teď už Iveta (nikoli mikrofon) bude fungovat.


Za to před klubem bylo velmi veselo. Tam se tancem zahřívali ti, které Rychtář dovnitř nepustil. Krom novinářů a fotografů také Zdeněk Macura, který v rukou třímal transparent "Stop násilí na ženách" a dožadoval se vstupu. Nadočekávání klidný Pepa ho však dovnitř nepustil a doporučil mu návštěvu psychiatra.

Rychtář vyhlížel asi další diváky :)

Macura nesměl chybět

Iveta zaspívala otřesně 5 písníček za 250 kaček
LIKE :-D