Vladko se večer vrací do Vily

Tak tahle bouda štábu opravdu vyšla. Vladko se po zhruba dvou hodinách vrátil zpátky do hry a jeho rivala Thomase málem ranila mrtvice. Jak na jeho návrat reagovali ostatní VyVolení?

Vladko je zpátky! Evě se ulevilo, konečně má zase svého parťáka pro vymýšlení lumpáren i příjemné chvilky ve dvou. Obyvatelé Vladkolandu přivítali hlavu svého státu s otevřenou náručí. Zato Thomasův svět rázem zčernal. Tak takovýhle podraz od štábu by nečekal! Už se viděl, jak vládne Vile jako nedostižný alfa samec, mnul si spokojeně ruce a trousil na Vladkovu adresu uštěpačné poznámky. A najednou má svého soka zpátky. Navíc mu předvedl takový herecký výkon, že už sotva může říkat, že Vladko umí zahrát jenom Vladka z VyVolených.
To bude mít dohru!
Napětí mezi znepřátelenými stranami se Vladkovým bravurním představením na téma „ve Vile končím“ ještě vystupňovalo. Po komedii kolem Evina těhotenství mu soupeři už podruhé skočili na špek. Teď už zřejmě nebude ve Vile VyVolených nikdo věřit nikomu a ničemu. Soutěžícím snad už konečně dojde, že opravdu nejsou na dovolené. Rozehráli velkou hru o velké peníze, která má svá pravidla a v níž je leccos možné. A musí ji hrát až do konce!
Co na to Vladko
"Kdo jinému jámu kopá sám do ní padá!," prohládil Vladko. Dnes ráno se probudil s myšlenkou, že poprosí štáb,aby mu to umožnili. Byl naštvaný, že si z nich Thomas vystřelil předstíraným odchodem z Vily, a tak mu to chtěl vrátit. A taky ho hodně naštvalo, že se Thomas vrátil z Duelu. Je mu líto že se nevrátila Mirka. "Chtěl jsem se dozvědět, jak budou ostatní reagovat. Je to hra... tentokrát moje," prohlásil. Přiznal, že to nedomyslel do důsledků, jak budou reagovat Pavlína a Eva, a je mu jich líto  A dodal: "Ale je to hra a já jsem hráč. Chtěl jsem to Thomasovi vrátit."
LIKE :-D