Válka raperů graduje: Rytmusovi bylo vyhrožováno smrtí! Natočil drsné VIDEO jako odpověď

 JDE DO TUHÉHO 
Konflikt Patrika Rytmuse Vrbovského (37) a Ramóna Beňa alias Rakbyho (24) otřásá slovenskou rapovou scénou. Na adresu slavnějšího rapera se vyjádřil i Denis Domaracký alias Moloch Vlavo (29).

Moloch Vlavo ve svém videu Rytmusovi vyčítá, že dělá hudbu, která nemá s rapem nic společného: „Včera si byl King of pop a dnes zase raper. Ty jsi ten, co začal dělat z rapu kolotoče.”

Rytmus odpověděl na video videem. Podle mnohých ale jde jen o trapné chvástání plné vulgarizmů. Slovenský raper a životní partner zpěvačky Dary Rolins si nebere servítky.  Je zřejmě hodně naštvaný. Moloch Vlavo mu totiž prorokuje, že skončí jako The Notorious B.I.G., který byl zasažen čtyřmi kulkami ráže 9mm kvůli sporům se scénou západního pobřeží USA.

Rytmus se ale nevyjadřoval se jen k hudbě, dost se chvástal a z jeho úst padaly nadávky. Lidé mu to v komentářích nedarovali. "Lol, tak ty jsi ubohý, předtím jsi byl normální člověk, co dával super rap, ale teď jsi zaprodaný k*k*t, trapný," vyjádřil se jeden komentující.


LIKE :-D