Jaký je ideální POČET sexuálních PARTNERŮ? Víme, jestli to přeháníte!

 Někdo to bere hopem a společensky přijatelný počet milenek rychle vyčerpá 
Někdo zrudne, jiný zarytě mlčí, třetí klopí zrak. Otázka na počet lidí, se kterými jste v životě měli sex, patří mezi ty nejožehavější. Většina se stydí říct pravdu. Teď už ale nemusí.

Společenská norma je něco, čím se všichni chtě nechtě musíme řídit. Většinou víme, kdy je naše chování společensky přijatelné, a kdy nikoli. V otázce počtu sexuálních partnerů ale stále panují nejasnosti. Situaci komplikuje i fakt, že v této oblasti všichni lžou, jak by řekl doktor House. Muži si obvykle přidávají a ženy ubírají. Nikdo proto neví, co se považuje za společensky přijatelné číslo.

Brigády online - výběr u nás

Zlatý střed nalezen!
Nyní je ale dohadům konec. Pracovníci internetové seznamky uspořádali zatím největší veřejný výzkum na téma: Kolik sexuálních partnerů je podle vás „tak akorát"? Anketa byla anonymní, od čehož si její autoři slibovali nezkreslené výsledky. Po vyhodnocení několika tisíc odpovědí se dopracovali k číslu 10. Takový počet je vnímán jako zlatá střední cesta, ani příliš moc, ani příliš málo. Kdo uvádí méně, je považován za nezkušeného, kdo uvádí více, je považován za příliš promiskuitního. Na tom se shodla více než nadpoloviční většina všech respondentů.

Pátrání po konkurenci
Překvapením byla druhá nejpočetnější skupina, která u žen i mužů dosahovala 11, respektive 10 procent. Tito lidé považovali za ideální, pokud má někdo za život deset až třicet sexuálních partnerů. Naopak více než 30 milenců nebo milenek považovaly za normální už jen tři procenta účastníků ankety.
Z průzkumu také vyplynulo, že dvě třetiny mužů vůbec netouží znát přesný počet partnerů, kteří prošli postelí jejich nové ženy. Zde se výsledky obou pohlaví výrazně rozcházely. Něžné po-hlaví bylo mnohem zvídavější a více pátralo po předešlé „kon-kurenci". Počet bývalých milenek se ze svého vyvoleného snaží vymámit dvě třetiny z nich.
Dejte LIKE :-D



Akční letáky