Student (†16) spáchal sebevraždu: Napsal sms mámě a skočil z okna školy!

Rozloučil se s maminkou esemeskou a spáchal sebevraždu! Student prvního ročníku Střední hotelové školy ve Vršovicích vyskočil z okna ve třetím patře školy. Podle lékařů byl na místě mrtvý. Proč sebevraždu spáchal nyní vyšetřuje policie.

Nešťastná láska, deprese, problémy v rodině… To všechno mohlo být motivem sebevraždy teprve šestnáctiletého mladíka. Policie zatím motiv hrůzného činu nezná.

Nemohl přežít
Podle svědků neměl mladík šanci pád přežít. „Vyskočil ze třetího patra školy. Viděl jsem, jak ležel na chodníku, byl to hrůzný pohled. Podle lékařů prý zemřel na vnitřní krvácení,“ popsal svědek tragédie.

Brigády online - výběr u nás

Bezproblémový student
Student neměl ve škole žádné problémy. „Jsme otřesení a zděšení. Sami nevíme, co se vlastně stalo. Pouze to, že to byl zjevný úmysl,“ řekla zástupkyně ředitele školy serveru IDnes.

Byla to sebevražda
Mladík z okna skočil sám, nikdo ho nestrčil. „Nic nenasvědčuje tomu, že by šlo o protiprávní jednání, vedeme událost jako sebevraždu,“ popsal pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan. Protože byl mladík mladistvý, nebude policie sdělovat bližší informace.

DISLIKE na jeho památku :-(



Akční letáky