VyVolený Honza přišel o vztah! Nevěra s Nikol, přítelkyně zuří!

Zálety ve Vile VyVolených už přinesly krach mnoha vztahů. Soutěžící Honza (23) se přes víkend nenasytně sápal po vnadech Nikol (22), teď ale vyšlo najevo, že zdaleka až tak bez závazků není. Nevěra v přímém přenosu se nevyplácí. Přišel nenávratně o vztah?

Hlazení, mazlení a líbání – to vše ve Vile proběhlo mezi Honzou a Nikol. S erotickými hrátkami se páreček postupně přesunul z vířivky do intimního prostředí ložnice. A to má svalnatý soutěžící venku pětiletý vztah. Nebo spíš měl?

Brigády online - výběr u nás

Nevěra se nevyplácí
„Jeho přítelkyně je naštvaná na Nikol. Je jí to líto. Ať si ho nechá, prý je konec,“  práskl v Noční show Agáty Prachařové na Honzu jeho nejlepší kamarád Dan. „Už asi žádný vztah nemám, moje chování na to určitě bude mít vliv,“ svěřil se svým spolusoutěžícím VyVolený po víkendovém dovádění s Nikol.

Vztah v troskách
„Byl to můj jediný vážný vztah v životě. Když jsem šel sem, dostal jsem na výběr, jestli půjdu do Vily nebo zůstanu doma,“ naznačil možné kořeny krize Honza. Rozčarování z rozpadlého vztahu se nicméně jal okamžitě zahánět v náruči Nikol…Kdy mezi nimi konečně dojde k sexu? Nejspíš to dlouho trvat nebude...
■ zdroj: blesk.cz


Dejte LIKE a POŠLETE kámošům :-D



Akční letáky