8 šílených sexuálních rekordů, kterým jen těžko budete věřit

Rekordy z olympijských her to sice nejsou, ale rozhodně také stojí za pozornost. Od dvaaosmdesátileté prostitutky po orgie, kde souložilo pět set lidí, zmapovali jsme pro vás ty nejzajímavější historické zápisy ze světa sexu.

  Největší penis světa
Neuvěřitelných 34 centimetrů má při erekci penis Jonaha Falcona. Díky tomu se tento muž dostal i do televize. V klidové poloze má jeho nástroj 16 centimetrů.

  Nejotevřenější vagina světa
Ženou, která lékaře překvapila tím, jak moc se otevřela na porodním sále, byla skotská dáma Anna Swanová (1846 – 1888), podivuhodná dáma, která přes své pohlaví stanovila hned několik rekordů. Narodila se poměrně normální, nakonec ale vyrostla až do výšky 233 centimetrů.


Kvůli svým rozměrům obryně se přidala k cirkusu, kde se po cestách zamilovala do kapitána Martina Batese, dalšího člena souboru, který měřil přes 213 centimetrů. Vzali se v roce 1872 a jsou dodnes nejvyšším oddaným párem.

Po svatbě se spolu ti dva obříci usadili, ve svém domě měli vyšší stropy a gigantickou postel, ve které konzumovali manželství. Psal se 18. červen 1879, když Anna porodila největší mimino světa – vážilo 11.8 kilogramů a měřilo 86,34 centimetrů! Dítě bylo tak obrovské, že zůstalo zaklíněné v matce a lékaři ho z ní páčili pomocí kleští a pásů.

Šlo o přirozený porod, gigantické novorozeně ho nakonec nepřežilo, záznam o této skutečnosti je dodnes k vidění v Clevelandském Muzeu Zdraví. Hlava malého obříka měla obvod 48 centimetrů, předpokládá se, že Swanová se otevřela na asi 15 centimetrů. Normálně to bývá kolem 10 centimetrů.

  Žena s nejvíce dětmi na světě
Feodor Vassiljev (1707 – 1782), byl chudý rolník z ruské Šuji, který asi nikdy nemohl zbohatnout. Jeho žena Valentina je dodnes rekordmankou, protože přivedla na svět celkem 69 dětí. Měla 16 dvojčat, 7 trojčat a čtyřikrát se jí narodila čtyřčata, celkem rodila semdadvacetkrát, dvě novorozeňata nepřežila. No uživte to.

V moderní době je rekordmankou Leontina Albina z chilského San Antonia. V žena po šedesátce tvrdí, že porodila 64 dětí, zdokumentovaných jich je ale „jen" 55.

  Nejdelší dolet semene při výstřiku
Svým semenem mohl házet přes celý pokoj. Horst Schultz je rekordmanem, jeho 'pulci' doletí něco málo přes 6 metrů. Jeho spermie jsou k tomu i nejrychlejší, létají bleskovou rychlostí přes 70 kilometrů za hodinu.

  Nejstarší prostitutka světa
Policie v čínské provincii Taj Peji zaznamenala případ dvaaosmdesátileté ženy, známé pod přezdívkou ‚Babička'. Celou stanici udivilo zjištění, že žena se i přes pokročilý věk živí jako prostitutka. Takže pokud si myslíte, že se jí tak říkalo podle knihy z pera Boženy Němcové, jste na omylu. Do byznysu se dostala ve čtyřiceti letech, když jí zemřel manžel. Vzhledem ke svému stáří za své služby inkasuje desetkrát až dvacetkrát méně než její kolegyně.

  Největší orgie světa
Tento rekord drží Japonci, kterým se podařilo dát dohromady na jednom místě 250 mužů a 250 žen, kteří spolu měli sex. Šlo o ty největší orgie, jaké kdy byly k vidění. Vše se dokonce nahrávalo na profesionální kameru, k dostání je na internetu i DVD. Nutno ale podotknout, že možná nešlo o tak drsnou akci, jak si asi představujete: páry totiž měly sex jen spolu, dvojice se nijak v průběhu celé akce neměnily.

  Sex s nejvíce muži v jednom dni
Pánové, tak tuhle krásku byste neoslnili, ani kdybyste předvedli deset čísel za noc. P*rnoherečka Lisa Sparxxx totiž drží rekord sexu s nejvíce muži v jediném dni, měla jich celkem 919, což se žádné jiné ženě na světě nepodařilo (je také otázkou, kolik něco takového chtělo zkusit…).

Stalo se ak na polském E-rotikonu v roce 2004, kde se tato Američanka předvedla na 3. výročním mistrovství světa v Gangbang.

  Nejdelší masturbace světa
Muž jménem Masanobu Sato v roce 2009 na světovém mistrovství v masturbaci, které probíhalo v Centru pro Sex a Kulturu v San Franciscu, stanovil rekord v honění na neuvěřitelných 9 hodin 58 minut. Do států tento sebeukájivý Japoonec dorazil jen kvůli tomuto mistrovství, překonal na něm svůj vlastní rekord, který rok předtím činil 9 hodin 33 minut.
LIKE :-D