Celebrity Štikovy se vyvalily na pláži: A ostatní se (raději) nekoukali

Zděšení turisté v Bulharsku už málem volali ochránce přírody, když se na pláž rozvalily dvě Štiky! Monika (41) si s dcerou Chrarlotte (17) vyrazily na dovolenou a lidi kolem děsily nejen svým výstředním chováním. A pak nemají mít Češi v zahraničí tak špatnou pověst...

Normální lidé si na dovolené užívají spíš tím způsobem, že si dopřejí to, co by si ve své rodné zemi nedopřáli a nemusí to být jenom moře. Duo Štikových ale zvolilo zcela odlišnou taktiku.

Jejich přítomnost by nejspíš sama o sobě nikoho z klidného povalování na pláži nevytrhla, kdyby se obě rádoby celebrity nechovaly výstředněji než třeba samotná Madonna.


Důležitě pochodovala
„Neustále držely telefony v ruce, nikdy je neodložily, pořád se fotily a ukazovaly si to. Starší Štika často důležitě pochodovala po restauraci a hlasitě telefonovala, aby ji všichni slyšeli. Byla pro smích všem kolem,“ popsala jejich divadélko čtenářka, která do redakce poslala snímky, které její slova podporují.

Lži o ceně dovolené
Divadlo na pláži by jim možná ještě člověk odpustil, ale chlubení se cenou dovolené a poctivou dietou, to je už možná trochu za hranou. Deník Blesk zjistil, že oproti avizovaným 65 tisicům utratila Monika za dovolenou půlku!

A s dietou to taky nebylo tak slavné, jak Monika tvrdila. Po dovolené prý zhubla 17 kilo. Ale jak?! „Jejich společné diety se nesly v duchu kila hranolek a dalších »mňamek«. Tolik jídla ani nemůže jeden člověk sníst,“ děsila se čtenářka.





LIKE :-D