Masakr ve VyVolených: Svalovec Castello explodoval, s Pepou chtěli zmlátit Vladka! Dívejte se na tu hrůzu!

 Vladko Dobrovodský tentokrát neexplodoval sám 
Před pár dny to Vile VyVolených vypadalo, jako že každou chvíli bude muset do objektu vlítnout tlupa bodyguardů a odtrhnout od sebe soutěžící, kteří už nedokázali udržet svoje emoce na uzdě.

Produkce zadala Vladkovi (35) a Romaně (32) těžký úkol. Oba měli představovat štáb a VyVoleným připravovat den tak, jak se o to opravdový štáb stará. Extrémně náročný úkol vyvrcholil poskládáním deseti pravidel, která musí VyVolení bezpodmínečně dodržovat. Vzhledem k tomu, že ve Vile vládne poslední dobou rebelie a každý si dělá, co chce, dostali Vladko a Romana úkol potrestat jednoho z VyVolených trestem, který neměl v trvání této reality show obdoby.


Už tak nesnadnou situaci musel z převážné části řešit Vladko, který se s Romanou shodl, že potrestají Lucii. Když před ostatními VyVolenými Dobrovodský svým teatrálním hlasem prohlásil, že Lucie musí do zpovědnice odevzdat svou žábu, začala se mladá pejskařka smát, což horkokrevný Vlado neustál a řekl jí, ať odevzdá i andělíčka, který je dalším talismanem krátkovlasé soutěžící.

Vtom se ozval Thomas Castello (38) z karantény, kde byl kvůli onemocnění pásovým oparem, a začal ječet na Vladka. „Kdyby tady nebyl zákaz fyzických trestů, tak tě ztřískám jako hovado,“ ječel hradecký svalovec. Poněkud vypjatá situace vytočila i jindy nekonfliktního Josefa Vosmíka. „Ty buz****te, přestaň mě s**t, nebo uvidíš, co s tebou provedu.“ To už Vladko utekl do ložnice, kde se vzpamatovával ze situace, do které ho tak trochu opravdový štáb namočil.

A klid ve VyVolených hned tak nebude. Slavomanka Eva už soutěžící pěkně štve a proto ji čeká už druhý Duel.


LIKE :-D