Nad VyVolenou lhářkou Evou se stahují mraky: Policie má důkazy o jejích podvodech! Podívejte se!

 Evu šetří pardubická kriminálka 
Slávou posedlá „myslitelka“ Eva (23) z VyVolených se může pomalu těšit na návštěvu pardubických kriminalistů přímo ve Vile.

V kauze vytunelovaného Autocentra Pardubice, ve které prý figurovala podle své manažerky Patricie Kossevové pouze jako bílý kůň, vyšly na povrch další zásadní informace, které ji i její mediální koordinátorku a rovněž do případu zapletenou Kossevovou staví do velmi nepříjemného světla.

Poté, co okradení zákazníci bazaru, který Eva Feuereislová „koupila“ od dnes vazebně stíhaného Davida Kracíka (čelí žalobě za podvody v současné výši 40 – 50 milionů korun), zaplavili bulvární média informacemi, že ve Vile je žena, která je okradla, se manažerka (a v minulosti tak učinila i Feuereislová) ohradila, že nemají s věcí nic společného, Eva v bazaru nikdy reálně nepůsobila a byla jen obětí podvodu. Vinu svalují na exmanželku Kracíka, bývalou kamarádku Gábinu Natally Kracíkovou, kterou však policie vyšetřovala a v kauze figuruje pouze jako svědek.

Na rozdíl od obou dam.

Ve vyjádření, které eXtra obdrželo do Kossevové, je tolik prokazatelných lží, že to vydá na samostatný článek. eXtra.cz má k dispozici několik originálů a kopií fiktivních smluv, které za autobazar podepisovala Feuereislová v době, kdy bazar vlastnila, a podle svědků, fotodokumentace a koneckonců i výpovědí bývalých zaměstnanců v něm několik měsíců řádila jako černá ruka. Pokud je její podpis na smlouvách platný, pak jen my máme v ruce důkazy o prokazatelných podvodech ve výši tři a půl milionu korun.

Některé falešné smlouvy o převodech vozů, které nakonec skončily úplně někde jinde, dokonce podle Kracíkové Feuereislová uzavírala i na její jméno. Sama bývalá účastnice reality show Vem si mě Kracíková také není žádný svatoušek, ale policie by ji zřejmě mohla obvinit jako pětkrát vdanou zlatokopku, která se pořádně spálila v Kracíkovi. Zato Feuereislovou zřejmě čekají těžší časy.

Ta se navíc nemůže poradit s Kossevovou, neb je ve Vile, a její manažerka v hrůze, že se v kauze hrabe bulvár, předvádí pořádné „boty“. Nám například tvrdila, že Eva bazar koupila za dvě stě tisíc, ale to je prokazatelná lež (o prodeji neexistuje záznam, Kracík by býval evidentně i zaplatil, jen aby to někdo vzal na sebe), a dále jsme byli ujištěni, že v bazaru reálně nefungovala, což je v rozporu s řadou svědectví.

A čisté svědomí zřejmě nemá ani Kossevová: „Po exmanželově zatčení jsem volala majiteli plochy, kde bazar stojí, co se to tam děje, a ten mi řekl, že na místě je Kossevová s Feuereislovou a dorozprodávají zbylé ojetiny,“ říká Kracíková, která minulý týden podala na Feuereislovou trestní oznámení. Ta zase podala v minulosti oznámení na Kracíkovou.

Policie také řeší další oznámení, tentokrát Kracíkové na Kossevovou, a ta ve snaze z celé situace vyklouznout, ale zároveň těžit z pochybné slávy Evy, také jistě ještě něco podá a podnikne, takže na policii ve městě slavného perníku budou mít veselo.

Feuereislová má s Kossevovou, která se jí stará o píárko, lapálií více. Pochybná postava pražských déčkových večírků je pravomocně odsouzená zlodějka umělých vlasů a z důvodu neuhrazení škody ve výši sto tisíc korun, kterou způsobila pražskému kosmetickému salonu, čelí podle našich informací v současných dnech exekuci. Stojí také za skandálem, ve kterém požádala zpěváka Domenika Martucciho (37), aby se vydával za Evina přítele a pomohl Feuereislové se zviditelněním. Když ale Martucci záhy prozřel, spolupráci odmítl a Kossevovou označil za podvodnici a Evu za pomatenou psychopatku, která mu dvakrát nečekaně strčila před fotografy jazyk do pusy, když šel kolem, začaly obě dámy tvrdit, že Martucci nutil Evu souložit se psem! V této věci zvažuje falešný hrabě další právní postup.

Kracík jako hlavní pachatel a v návaznosti na jeho aktivity i Feuereislová, která byla po něm jednatelkou společnosti, čelí v současnosti obvinění z podvedení více než dvou set zákazníků Autocentra Pardubice a další firmy se souhrnnou škodou v řádech desítek milionů.

Přímo v redakci eXtra.cz o praktikách Evy a jejím působení v bazaru také nedávno promluvil bývalý zaměstnanec Autocentra pan Robert, který má navíc u Feuereislové prokazatelné finanční pohledávky a je připraven v celé věci svědčit.

Vzduchem navíc od svědků a účastníků sporu létají zkazky o vyhrožování, vydírání, falešných svědectvích a také plánování úkladné vraždy, z čehož Kossevová ve zřejmě vykonstruované kauze viní jednoho z podporovatelů Kracíkové (redakce má jeho identitu k dispozici), jíž dříve dělala mediální poradkyni a od jejíhož přítele, proti kterému teď stojí, měla podle jeho slov vymámit desetitisíce za mediální služby, které z velké části nesplnila.

Podobnou zkušenost s ní mají i další celebrity.

Redakce se navíc probírá záplavou korespondence podvedených klientů Kracíka a následně i Feuereislové a také e-maily, ve kterých je pro změnu očerňovaná Kracíková. Minimálně jeden z nich, ale pod jménem svého známého, psala evidentně sama Kossevová ve snaze nás zmást, neuvědomujíc si, že se tím zřejmě dopouští dalšího trestného činu.

Ať je to jak chce a celý rozpletenec dopadne jakkoli, Eva by se měla ve Vile udržet co nejdéle, protože venku ji asi nic dobrého nečeká.


Brigády online - výběr u nás


zdroj: extra.cz



LIKE :-D



Akční letáky