Tajný deník princezny Diany: Byl plný sexuálních zvrhlostí!

Princezna Diana (†36) zemřela při nehodě již v roce 1997. Ale o jejím tajném deníku se více jak patnáct let mlčelo. Popisovala v něm totiž sexuální praktiky téměř celé královské rodiny!

Podle investigativního novináře Alana Powera (58) měla psát Diana tajný deník, ve kterém popisovala sexuální hry, které musela absolvovat se svým tehdejším manželem princem Charlesem (64). A nevzala si na mušku jen svého nevěrného manžela, ale i další členy královské rodiny!

Deník začala princezna z Walesu psát ke konci svého manželství s Charlesem, kdy již věděla, že jí podvádí s Camillou (66). Doufala, že jí pomůže získat její syny, prince Williama (31) a prince Harryho (29), po rozvodu do péče. K tomu však nedošlo, protože Diana v srpnu 1997 zemřela při dopravní nehodě v Paříži. Po její nehodě se prý deník ztratil, aby světlo světa opět spatřil o šestnáct let později.

Brigády online - výběr u nás

Alan Power, který na existenci tohoto deníku narazil při sepisování své knihy o princezně z Walesu, se bojí, že jeho zveřejnění by mělo fatální důsledky pro celou britskou monarchii. "V deníku je velké množství jmen, popisy sexuálních schůzek, jsou tam i intimní informace o některých členech služebnictva,“ prozradil DailyStar Power. "Diana popisuje, jak to Charles rád, jména žen, které mu prošly postelí, i to, jak to měl s Camillou." Zároveň vyjádřil obavu, že zveřejnění tohoto dlouho utajovaného deníku by mohlo mít za následek rozpad monarchie.

A po všech skandálech členů královské rodiny by to ani nebylo překvapivé. Královna Alžběta II. tak bude mít opět, co dělat, aby uklidnila své poddané, kteří Dianu milovali.


LIKE :-D



Akční letáky