VyVolený Vladko: Matka lže, jak když tiskne! Tvrdí Vladkův bratr.

VyVolený Vladko Dobrovodský (35) na své údajně děsivé dětství nerad vzpomíná. Podle jeho matky žili v hrozných podmínkách v romském ghettu. Vladkův bratr ale vše popírá. Podle jeho slov to bylo zcela jinak.

Co je pravdy na vašem dětství v ghettu?
Vůbec nic. Celé je to absolutní nesmysl. Viděl jsem to na Blesk.cz a nechápal jsem, jak na to přišla. Na Slovensku jsme žili v paneláku v normálním prostředí. Pravda je, že k nám chodila sociálka. Matka je člověk, který žije ve svém vylhaném světě. Nikdy nepracovala a ráda by se viděla v nějaké pozici. Matka by potřebovala odbornou pomoc a to rychle.

Čím se živila?
Žádné umění nikdy nedělala, pracovala na poště, pak chvíli svačinářku. Pak prakticky nic nedělala, žila jen z podpory a přídavků na děti. To jsou fakta, která lze dohledat na Správě sociálního zabezpečení. Jde dohledat i to, jaké nadělali dluhy na bytě a i Vladko žil z podpory.

Brigády online - výběr u nás

Jak je to s romským původem?
Sám to nechápu, co ze sebe vypustila. Je to zase hrané na city lidí, jaký byl chudák a vyrůstal v bídě a špíně. Pravda je taková, že každý máme jiného otce. Vladkův otec je Řek. Matka se s ním seznámila, když pracoval tady v Brně v divadle. Takový letní románek.  Po čtyřměsíční známosti otěhotněla a on se vrátil do Řecka. Nejspíše o Vladkově existenci ani netuší. Byl to fajn chlap.

Vaše matka je údajně silně věřící?
Prezentuje se tak, ale rozhodně tak nežije. Dokáže se pomodlit, ale nežije jako křesťanka.

Jak to bylo se sociálními dávkami?
Poslední co vím, tak minimálně matka na nich byla celou dobu a byl velký problém, aby jí mohli vypočítat důchod.
zdroj: blesk.cz

LIKE :-D



Akční letáky