Nevyvolený "PEPA" je bez práce a bez domova (VIDEO)

Páteční duel dopadla jasně. Zlatokopka s podivnou minulostí Eva Feureiselová drtivě porazila nezaměstnaného Pepu. Ten teď naštvaně kritizuje nejen jí, ale i rozhodnutí diváků.

Pepa Vosmík nečekal, že by mu rádoby celebrita Eva dělala jakékoliv problémy a už se viděl zpátky ve Vile. Místo toho dští oheň a síru na všechny strany. „Zklamání, velké zklamání a na jednu stranu i velká na*ranost. Nechápu, jak takovouhle nemastnou a nemastnou ženskou, která nic nedělá, leží, sedí, povídá si s Vladečkem a nic. Klobouk dolů před divákama,“ říká neVyvolený Pepa na TV Blesk a dodává, že Evě mohla u hlasujících pomoci právě publicita okolo její údajné kriminální minulosti.

Brigády online - výběr u nás

A není divu, že se Pepovi moc nechtělo z Vily. Nemá totiž kam jít. „Jsem bez práce, bez bydlení. Moje priorita je najít si práci a nejlépe i dvě, abych se postavil co nejdříve na nohy,“ říká. Tvrdí, že svoji původní práci i byt opustil kvůli účasti v této reality show. „Teď všechno od začátku. Za každou nabídku budu rád,“ uzavírá.

Po pátečním duelu se do vily vrátila Eva. Její soupeř Pepa jen nevěřícně kroutil hlavou, že jí lidé fandí. Na kameru se rozpovídal o plánech do budoucna.

.... raněná mužská ješitnost :D
 VIDEO 

LIKE :-D



Akční letáky