Hrůzný nález! Těla popravené ženy a muže našli ve stodole!

Do opuštěné stodoly na Nymbursku vtrhli kriminalisté z ÚOOZ včera večer kvůli úplně jinému případu, než na ně čekal. Když začali s výkopem studny a prohledáváním objektu, nestačili se divit! Ve stodole našli dvě mrtvá těla, která tam byla ukryta několik let. Podle všeho jde o oběti vraždy - někdo je chladnokrevně popravil!

Stodola na Nymbursku přichystala v noci na úterý kriminalistům z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu pořádné překvapení. Už týden se zabývají zcela jiným případem, kvůli kterému chtěli obrátit objekt naruby.

Jenže když začali s podrobnějším hledáním, narazili na dvě mrtvá těla, která tam prý můžou být více než pět let! Prý jde o mladou ženu a muže středního věku!Někdo je chladnokrevně popravil, zřejmě je střelil zblízka do hlavy.

"Podle prvotního ohledání by se mohlo jednat o oběti vražd, ke kterým pravděpodobně došlo v různém časovém období před několika lety," uvedl mluvčí útvaru Pavel Hanták.
Firemní objekt

Podle starosty Záhornic Jiřího Hladkého je dům už mnoho let neobydlený a vlastní jej firma. V minulosti se tam údajně prováděly stavební práce. "Je to nějaký starý případ, už to tam leží delší dobu a oficiálně o tom nevím vůbec nic," řekl ČTK Hladký. "Dělali tam nějaké betony, takže to tam někde našli pod těmi betony, to je jediné, co vím," dodal.

VIDEO:

LIKE :-D