Tajemství VyVoleného Pepy: PODMÍNKA za pokus o KRÁDEŽ!

Jednatřicetiletý Pepa je žolíkem ve VyVolených a profiluje se jako úspěšný lamač ženských srdcí. Ve Vile zatím rozlámal leda tak kostku cukru, ale venku, tam na něj čeká to nejvěrnější srdíčko, jeho pětiletá dcerka! A co dalšího na něj ještě čeká?

Pepa před nástupem do Vily prozradil, že kromě momentální nezaměstnanosti má ještě jeden velký škraloup. „Jsem v podmínce na dva roky, už mi zbývá asi jeden rok," otevřeně přiznal.  Tzv. podmíněné odsouzení se ukládá v případě odsouzení k trestu odnětí svobody, kdy se tento výkon odkládá na zkušební dobu a odsouzený je tak na svobodě. Pepovi teda reálně hrozilo vězení a ve skutečnosti pořád hrozí, pakliže „nebude vést řádný život a nevyhoví všem uloženým podmínkám". Takže se není čemu divit, že chudáka Pepu s podmínkou jen těžko někde zaměstnají. 

A za co že mu byl tento trest uložen?
"Přelezl jsem plot v Rokycanech, kde je fabrika s vojenskými vysílačkami. Chtěl jsem udělat kamarádovi radost originálním dárkem, jenže se tam najednou objevil hlídač se psem a bylo po srandě." Soud to dle Pepových slov celé klasifikoval jako úmyslný trestný čin a i když šlo vlastně jen o nedomyšlený dobrý záměr, Pepa musí pykat!

LIKE :-D