Skandál ve VyVolených: Eva čelí trestnímu oznámení kvůli podvodům za desítky milionů! Kdy si pro ni přijdou a co do teď všem tajila?

 Podváděla vědomně !!! 
Kontroverzní obyvatelka Vily VyVolených Eva Feuereislová (23) se podle informací eXtra.cz může jako další soutěžící po Thomasi Castellovi (38) těšit na návštěvu policie přímo v show.

Navíc už je jasné, že její tvrzení, že obvinění z podvodů, které popírala, není založené na pravdě, byla jedna velká pohádka.

Evě se hodně nelíbily zkazky o tom, že má dlužit 200 milionů. I tak ale ostatním soutěžícím přiznala, že se kvůli vlastní blbosti dostala do obrovských dluhů. Ve skutečnosti se do nich ale zřejmě nedostala vlastní blbostí, nýbrž vědomě.

Vše souvisí se známou kauzou momentálně vazebně stíhaného podnikatele Davida Kracíka, který dřepí v lochu a čeká na soud kvůli mnohamilionovým podvodům v Autocentru Pardubice, vytunelovaném autobazaru, za kterým zůstaly desítky podvedených, kteří se momentálně v několika žalobách domáhají pohledávek.

Už tehdy zadlužený autobazar na sebe před rokem a čtvrt nechala přepsat právě Eva Feuereislová, která dodnes tvrdí, že o nekalých praktikách, které se tam odehrávaly, neměla ponětí.

Podvedení to ale vidí jinak stejně jako bývalý zaměstnanec bazaru a posléze přímo Feuereislové, pan Robert M.: „Lže, jako když tiskne, pracoval jsem pro ni. V srpnu 2012, kdy už byla jednatelkou i majitelkou firmy, vědomě podepisovala fiktivní i reálné smlouvy o převodech aut a další tiskoviny. Z bazaru se dlouhodobě vyváděla aktiva, byl tunelovaný, na čemž se aktivně podílela, a to doslova do poslední chvíle. Sám jsem na ni podal trestní oznámení, dluží mi dvaadvacet tisíc na výplatách, ale co to je proti ostatním.“


Jedním z nich je pan Petr (jméno je smyšlené, ale redakce má jeho ověřenou identitu i výpověď k dispozici): „Mě osobně okradla už jako šéfka toho bazaru o auto, které jsem tam dal do komise, podmínil si smluvně, že se s ním nesmí manipulovat, a následně zmizelo. Dluží mi 130 tisíc.“

Redakce mluvila i s dalšími podvedenými a připravuje v kauze další materiály včetně zpovědi pana Roberta, ze kterých VyVolená slavomanka Eva nevychází vůbec dobře.

A navíc po ní jde policie, která se podle informací redakce zabývá několika trestními oznámeními přímo na ni a následně také na autobazar, který vlastnila a mimochodem dodnes vlastní. Policii budou zajímat nejen jednotlivé podvody, ale také fakt, proč Feuereislová záměrně vyváděla z firmy aktiva už v době, kdy bylo zřejmé, že musí ze zákona oznámit insolvenci, což dodnes neučinila.

Trestní oznámení na Feuereiselovou, které leží na státním zastupitelství v Pardubicích má redakce k dispozici a zvažuje jeho uveřejnění.

Původní majitel společnosti David Kracík bude po shromáždění důkazního materiálu u soudu čelit obviněním z podvodů, které mohou šplhat podle našich informací až k osmdesáti milionům korun, zhruba poloviční částka se má týkat přímo období, kdy už ve firmě „řádila“ Feuereislová, která dle všeho nebyla nastrčeným bílým koněm, ale přímo spoluorganizátorkou podvodů.

Redakci se hlásí další svědci včetně bývalé Kracíkovy manželky, kteří chtějí o praktikách Feuereislové a také její manažerky Patricie Kossevové promluvit a vypadá to na pořádné maso.
zdroj: extra.cz

Bývalý Evin zaměstnanec Robert, který se spolu s dalšími podvedenými rozhodl promluvit.

Vazebně stíhaný David Kracík s dnes už exmanželkou, playmate Gábinou,
která se taktéž rozhodla v kauze promluvit o Evě F.

Soutěžící Eva Feuereislová půjde možná přímo z Vily do tepláků.

Podvodnými praktikami pardubického autobazaru, který provozoval
Kracík a následně Feuereislová, se několikrát zabývala televize.
LIKE :-D